Craciunul se apropie incet asa ca te poti gandi din timp cum ai putea sa te pregatesti mai bine pentru sarbatori. Daca iti faci un plan dinainte, va fi mai usor sa-l pui in aplicare si nu vei mai simti ca esti asaltat de toate treburile pe care le aduc sarbatorile de iarna. Incepand cu achizitionarea bradului artificial de Craciun, cu alegerea unei tematici de amenajare si pana la stabilirea detaliilor de efect, poti face acest lucru in avans.

Iata cateva sfaturi pentru amenajarea casei tale de Craciun

Incepe cu bradul de Craciun pe care il gasesti la preturi avantajoase la vanzare pe market365.ro

Stii deja ca bradul reprezinta vedeta Craciunului asa ca poti sa te concentrezi pe felul in care el iti va infrumuseta casa. Mai exact, alege din timp bradul de Craciun. Daca nu ai inca un brad poti sa optezi pentru unul artificial sau unui natural. Alege unul artificial, daca vrei sa economisesti bani. Cei mai noi brazi artificiali sunt impodobiti cu luminile led si arata de vis. Avantajul este ca poti sa-i folosesti si la anul si peste mai multi ani. Vor arata de fiecare data perfect.

Daca ai deja un brad artificial de Craciun, felicitari! Nu-ti ramane decat sa-l scoti din garaj, din pod, subsol sau din camera de depozitare pentru a-l monta. Inseamna ca anul acesta ai scapat de o cheltuiala in plus.

Fie ca ai un brad artificial sau unul natural, nu uita sa masori latimea si sa lasi un spatiu convenabil in jurul sau. De asemenea, ar trebui sa verifici inaltimea plafonului, ca sa fii sigur ca nu comanzi un brad care este mai mare decat inaltimea camerei. Tine cont de faptulc a va trebui sa adaugi si standul la calculul inaltimii bradului.

Vrei sa asezi o stea sau o decoratiune in varful bradului? Tine cont si de acest lucru.

Alege un brad de Craciun frumos, cu ramuri bogate

Creaza un aspect de bogatie pentru o imagine cat mai frumoasa. Incepe cu partea de jos a bradului si apoi urca spre varf. Ia ramurile din interior si desfa-le spre exterior. Este important sa nu ramana goluri inestetice. Daca bradul artificial este de buna calitate, nu vei avea aceasta problema. Dar, depinde si de tine. In functie de marimea bradului, aceasta activitatea poate sa dureze cateva minute (sau ore). Deci, ce ar fi sa faci o petrecere si sa-ti inviti prietenii la impodobirea bradului?

Alege din timp bradul de Craciun de la market36.ro si vei avea mai multa liniste de sarbatori, mai putina alergatura si mai multa bucurie.