Care este femeie care nu vrea să fie mereu în pas cu moda? Cu toate acestea, specialiștii în domeniu sunt de părere că nu a fi doar în pas cu ultimele tendințe contează ci și faptul cum știi să porți acele articole vestimentare, astfel încât să fii remarcată în mod pozitiv, să ieși puțin din anonimat.

De aceea, specialiștii de la abcfashion.ro, vin cu mai multe recomandări pentru a fi mereu în pas cu moda, pe care ar trebui să le știe și să le respecte orice reprezentantă a sexului frumos.

Atenție la lenjeria intimă

Chiar dacă vi se pare ceva hios, să știți că, din păcate, multe femei nu acordă importanța cuvenită a acestui aspect. Dunga chilotului ar trebui să nu fie vizibilă prin pantaloni sau prin fustă, spun cei de la AbcFashion. O soluție ar fi să apelați la tanga, dar cum nu toată lumea se simte lejer cu ei, salvarea vine de la acele piese de lenjerie intimă fără cusături. Atenție mare și la tipul de haine pe care îl purtați. Dacă de exemplu ați optat pentru o pereche de pantaloni cu talie joasă, atunci în niciun caz lenjeria intimă nu trebuie să fie una cu talie înaltă. Este chiar inestetic, și veți fi ținta multor ironii, și nu credem că vă doriți ca ținuta dumneavoastră să fie atât de aspriu criticată.

”Less is more”

Una dintre regulile de urmat în materie de modă este și ”less is more”. Altfel spus, nu este nevoie să vă încărcați precum o sorcovă de Anul Nou pentru a arăta cât de multe lucruri de firmă are, sau câte accesorii. Chiar dacă totul se potrivește la fix, mai bine să se meargă pe principiul că mai puțin înseamnă mai mult. De regulă, consideră specialiștii AbcFashion, este nevoie de maxim 3 piese, care doar să completeze ținuta, și atunci veți fi apreciată pentru bunul gust care vă caracterizează în orice situație.

Un mare NU pentru kitsch

Kitsch-ul nu va fi niciodată la modă, indiferent cât de ”șmechere” sau ieftine sunt anumite produse. Evident, nu toată lumea îți permite să cumpere creații de la marile case de mode, dar asta nu înseamnă să faceți rabat de la calitate și să alegeți produse de calitate îndoielnică doar pentru că vi se pare că este mai ieftin așa. Mai bine alegeți produse de calitate, la prețuri pentru toate buzunarele, și pe care le găsiți pe AbcFashion. Materialele, cusăturile, croiala, sunt elemente care fac diferența între un produs de calitate și unul slab din acest punct de vedere. La AbcFashion veți fi cu adevărat mulțumită de alegerea făcută.

Nu uitați de accesorii

Marii creatori de modă sunt de părere că o ținută este mult mai bine pusă în valoare de niște accesorii potrivite. Cu toate acestea, multe femei mai au de învățat la acest capitol. Din nou, principiul că mai puțin este întotdeauna mai mult se aplică și aici, pentru că în caz contrar riscați să fiți ridiculizată.

Pantofi curați

Atunci când vă alegeți ținuta, de regulă femeile se preocupă mai mult de haine, machiaj, coafură, iar încălțămintea trece pe plan secundar. Nimic mai greșit este opinia celor de la AbcFashion, care le reamintesc femeilor că degeaba au ales o ținută elegantă, plină de stil, dacă încălțămintea este una murdară și neîngrijită.

Prin urmare, nu este nevoie doar de haine de firmă pentru ca ținuta să vă fie remarcată în mod pozitiv. Este nevoie de doar puțin mai mult bun gust, și să țineți cont și de recomandărilor celor care într-adevăr se pricep la asta. Iar AbcFashion este exact ce aveți nevoie!