Te-ai saturat sa cheltui mai mult decat este necesar, doar ca sa poti sa-ti parchezi optim masina, fara griji?

Parcare Otopeni aeroport iti pune la dispozitie serviciul ideal de parcare, atat din punct de vedere fizic si estetic, cat si din punct de vedere financiar.

Chiar daca ai obisnuit si in trecut sa apelezi la alte parcari private din Bucuresti unde ti-ai lasat masina un termen relativ scurt sau lung, dar nu ai fost pe deplin multumit(-a), nu toate locurile de parcare sunt la fel. Noi oferim fiecarui client in parte garantia ca masina lui va fi in deplina siguranta si ne ajutam toti partenerii sa imbine utilul cu placutul.

De aceea am decis ca implicatiile financiare sa fie reduse, astfel incat oricine sa poata oferi grija si atentia cuvenita masinii sale preferate, indiferent de marca, de anul de fabricatie si, de valoarea de ansamblu a acesteia.

Parcare Otopeni – parcare privata in apropierea aeroportului, la un pret accesibil

Ai numeroase motive pentru care sa-ti doresti sa incerci cu incredere, cel putin o data, parcarea privata Otopeni.

La parcare Otopeni vei gasi intotdeauna numeroase locuri de parcare. Astfel, fie ca pleci intr-o calatorie cu numerosi prieteni sau rude, va puteti lasa masina aici impreuna si sa va regasiti atat pe parcursul escapadei voastre, cat si la intoarcere. Deseori poate fi frustrant sa trebuiasca sa alergi si sa pierzi timp nelimitat doar de dragul de a-ti gasi un loc de parcare sau de a dispune de o zona in care sa poti parca cat mai multe masini. Datorita numarului generos de locuri de parcare, nu vei mai avea nicicun stres.

Totodata, toate locurile de parcare sunt atent si periodic igienizate corespunzator, temeinic, astfel incat sa ai garantia ca platesti pentru rezervarea unui loc de parcare perfect, exact asa cum este firesc. Parcare asigura transport gratuit pana la aeroport si inapoi, deci lasi masina in parcare pe timpul calatoriei/vacante si cineva te va duce la aeroport iar la intoarcere te va astepta cineva , totul gratuit, profita si tu de oferta.

Parcarea dispune inclusiv de sisteme de supraveghere de ultima generatie. In acest mod, masina ta nu va fi lasata de izbeliste in parcare, asa cum se intampla in alte parcari. Acordam o atentie sporita si seriozitate in relatia cu fiecare client, cat si in raport cu automobilul acestuia. Asa ca voi va puteti rezerva cu incredere un loc de parcare sigur, pentru masina voastra de top.

Si nu in ultimul rand, vorbim de oferta de preturi, conceputa la fel de avantajos incat sa nu trebuiasca sa-ti golesti buzunarele doar de dragul de a te bucura de siguranta masinii tale, pe termen lung. Solicitam o tarifare modica pentru serviciile oferite, iar pretul per zi scade odata cu cresterea numarului de zile pentru care a fost parcata masina, astfel incat totalul final sa fie unul in care te poti incadra cu succes. O parcare sigura si avantajoasa este visul oricarui sofer, mai ales atunci cand economiile tale au fost programate pe actiuni mult mai profitabile. Acum le poti avea pe toate, la parcare Otopeni.