Telegram are cateva particularitati care il fac mai mult decat o aplicatie de mesaje text: iata 5 lucruri pe care le poti face pentru a profita la maximum de el.

Telegram este alternativa prin excelenta la WhatsApp atat de mult incat acum exista doua factiuni. Sunt cei care spun ca unul este mai bun si altii celalalt. Adevarul este ca ambele sunt aplicatii excelente de mesagerie instant, care ne permit sa comunicam rapid si eficient cu prietenii, familia si colegii. Telegram, cu toate acestea, merge mai departe si are unele particularitati care il fac mult mai mult decat o simpla aplicatie pentru trimiterea de mesaje text. Conversatiile, de fapt, sunt unul dintre multele lucruri pe care le putem face pe Telegram.

Iata 5 lucruri pe care le puteti face cu Telegram pentru a profita la maximum de ea:

Chat

Cea mai evidenta functie a Telegramului este de a trimite mesaje. Din acest punct de vedere, nu este foarte diferit de WhatsApp, dar exista cateva particularitati care il deosebesc de acesta din urma. Dupa descarcarea aplicatiei (disponibila pentru iPhone , smartphone Android, PC si Mac ) si conectarea acesteia la numarul de telefon, puteti incepe sa vorbiti cu oricine are un cont Telegram. Daca exista o caracteristica foarte iubita a Telegramului, aceasta este incapacitatea de a pierde chat-urile. De fapt, nu este necesar sa facem o copie de rezerva daca schimbam smartphone-uri. Contul este legat de numar si daca schimbam mobil, pur si simplu instalati din nou aplicatia si activati-o pentru a avea toate chat-urile la dispozitie. Mai mult, este posibil sa-l folosesti si pe un PC prin descarcarea aplicatiei desktop sau Telegram Web fara a fi nevoie sa ai telefonul mobil la tine, spre deosebire de ceea ce se intampla cu WhatsApp.

Salvezi fisiere

Telegram poate fi, de asemenea, folosit ca un hard disk mereu la indemana. Doresti sa salvezi cateva fotografii sau un fisier de care vei avea nevoie atunci cand nu esti la computer? Trimiteti-l automat pe Telegram. Chat-ul de referinta se numeste „Mesaje salvate” : aici puteti salva tot ce doriti (lista de cumparaturi, note, documente, imagini, videoclipuri etc.).

Conversatii secrete care se autodistrug

Imaginati-va ca puteti avea o conversatie secreta care se autodistruge dupa o anumita perioada de timp. Cu Telegram o poti face. Folosind aceasta functie, mesajele vor fi criptate si vor fi prezente doar pe dispozitivul tau si pe cel al interlocutorului tau.

Folosesti Bots

Pe Telegram puteti folosi robotii pentru a obtine informatii utile. Sa incepem prin a defini ce sunt botii: sunt sisteme automate programate pentru a indeplini anumite sarcini. Pe Telegram sunt multi si cu adevarat utile.

Urmaresti Canalele

Printre cele mai populare functii ale Telegramului se numara canalele. Le putem considera o pagina in care poti urmari actualizarile unei persoane celebre, un site de informatii, o companie in special si multe altele.