Investitia in timp si bani devin adesea handicapuri care ajung sa opreasca dorinta noastra de schimbare. Cu toate acestea, a oferi casei tale un aspect modern si atractiv este mai usor decat ti-ai putea imagina.

Decorarea si designul interiorului este un univers plin de resurse adaptate tuturor buzunarelor si situatiilor, capabil sa transforme complet imaginea casei tale fara a fi nevoie sa investesti o avere.

 Home & Deco – 10 idei simple si ieftine pentru a face casa moderna si atractiva

Dar, pe masura ce miscarea este demonstrata de mers pe jos, in acest caz Cozzy va propune o lectura cat mai bogata, o selectie de 10 idei fabuloase, simple si ieftine, pentru a va face casa sa para moderna si atractiva, fara eforturi mari.

Sunteti gata sa aflati cum sa ajungeti acolo? Luati notite!

1. Balustrade de sticla pentru scari

Solemnitatea balustradelor traditionale din lemn ale scarilor vietii se afla in spatele nostru. Optarea pentru o varianta de sticla va face ca acest element al casei tale sa se transforme complet, aratand mult mai contemporan si mai atractiv, un semn de caracter cu care sa iti renovezi casa intr-un mod simplu. 

2. Traiasca culoarea

Culorile sunt una dintre resursele de care dispui pentru a reinnoi complet estetica spatiilor tale. Schimbarea culorii unui perete sau a unei camere intregi, parierea pe crearea de contraste in interiorul acestuia, va fi suficienta pentru ca casa  ta sa  para mai moderna si mai atractiva.

3. Concept deschis

Cunoasteti tendinta conceptului deschis ? Expertii in decorare pariaza de mult timp pe integrarea spatiilor pentru a introduce o estetica contemporana in multe case. Este suficient sa aruncati un perete si sa mutati  mobilierul pentru a obtine un spatiu complet renovat si, in consecinta, pentru a adauga o nota moderna camerelor dvs.

4. Pardoseli din lemn

Lemnul este un material obisnuit in amenajarea si decorarea interiorului, dar, in plus, este un aliat perfect pentru a da viata caselor moderne si atractive. Pardoselile din lemn, de exemplu, se adapteaza perfect la toate tipurile de spatii si ajuta la transmiterea unei senzatii de caldura potrivite pentru cele mai contemporane case.

5. Texturi

Peretii sunt panze goale autentice pe care sa creati desene originale cu ajutorul carora sa modernizati aspectul casei dvs. Texturile 3D popularizate in ultima perioada sunt o optiune care castiga adepti. Atractiile sale includ modernitatea materialelor folosite pentru realizarea lor, precum si contrastele create de relieful sau curios.

6. Beton decorativ

Da, ai citit bine. Betonul a devenit unul dintre materialele care semnalizeaza stilul modern in cele mai actuale interioare. Fie datorita aspectului, tonurilor sau prezentarilor sale, adevarul este ca si-a gasit drumul intr-o multitudine de modele contemporane, fiind o optiune relativ ieftina, capabila sa ofere spatiilor o personalitate incontestabila. 

7. O iluminare atenta

Daca bugetul dvs. este redus, dar nu doriti sa renuntati la faptul ca aveti o casa moderna, o modalitate buna de a efectua un makeover seducator este sa va concentrati eforturile asupra unui singur aspect. Iluminatul, de exemplu, poate transforma complet estetica camerelor dvs., realizand interioare confortabile, intime si moderne. 

8. Zabrele

Exista elemente care, odata cu trecerea timpului, inceteaza sa mai fie la moda si altele, insa, revin cu forta pentru a da viata compozitiilor dintre cele mai atractive. Retelele apartin acestui ultim grup, adica este o resursa care a redevenit populara in compozitiile si casele moderne precum cea pe care o vedem in imagine.

9. Lampi de proiectare

Importanta iluminarii artificiale este de necontestat in orice proiect interior care sa merite sarea sa. Cu toate acestea, indiferent de locul in care va asezati corpurile de iluminat, designul lor poate aduce o mare contributie la estetica intregului. Lampile de design ca acestea vor face ca casa dvs. sa para mai moderna si mai actuala.

10. Aparate de ultima generatie

Modernitatea poate fi reprezentata intr-o parte sau in intreaga casa, dar, daca ne concentram pe o anumita camera, bucataria este un cadru perfect pentru a paria pe cele mai actuale tendinte. Amplasarea aparatelor de ultima generatie cu finisaje din otel inoxidabil intr-o incapere eminamente practica a casei va fi suficienta pentru a oferi proiectului dvs. decorativ un epicentru contempora.

Pentru mai multe idei de amenajare si decorare a casei dvs. vizitati site-ul Cozzy.