Sensibile, inteligente si creative, sunt semnele de aer ale zodiacului nostru si acestea sunt lucrurile care le pot face fericite.

Incercarea de a cunoaste oamenii, in autenticitatea lor, nu este o misiune usoara, mai ales cand pastreaza in inimile lor un univers pestrit si minunat de descoperit. Din fericire, stelele ne vin in ajutor, oferindu-ne informatii valoroase despre caracterul si personalitatea oamenilor pe baza zodiei lor. Ele ne pot ajuta sa intelegem, de exemplu, ce vor semnele de aer.

Gemenii, Balanta si Varsatorul sunt astazi pusi in discutie pentru ca sunt semnele apartinand celui de-al treilea element natural, Aerul. Desi acestea sunt trei semne zodiacale in unele privinte foarte diferite unele de altele, exista unele caracteristici pe care le au in comun si care ne permit sa le intelegem mai bine.

Inainte de a descoperi care sunt visele si dorintele tuturor oamenilor nascuti sub acest element, sa descoperim impreuna aspectele de caracter ale oamenilor nascuti in zodiile dominate de aer.

Gemeni, Balanta si Varsator: cine sunt semnele de aer

Desi cu caracteristici diferite, semnele de aer au multe in comun. Caracterizati de elementul natural al aerului, acesti oameni sunt o adevarata lume de idei.

Cei nascuti sub zodia Gemeni, Balanta si Varsator sunt oameni inteligenti si curiosi, amabili si foarte devotati relatiilor umane. Sunt fascinati de frumusete si arta si impartasesc aceeasi dorinta de a experimenta emotii sincere si autentice.

Balanta echilibrata si armonioasa, Gemeni pasionati si fascinanti si Varsator aventuros si extrovertit, aceste zodii, desi cu caractere diferite, impartasesc aceleasi vise si dorinte dominate de elementul care le caracterizeaza.

Ce vor semnele de aer: libertate

Pe o lista prioritara a ceea ce vor semnele de aer, gasim libertatea in top. Desi Gemenii, Balanta si Varsatorul adora sa fie in contact cu oamenii si sa-si traiasca sentimentele in cel mai pur si mai autentic mod, ei tind intotdeauna sa-si creeze spatiul.

Pentru ei, individualitatea este pe primul loc, motiv pentru care adesea, atunci cand persoanele nascute sub aceste zodii nu se cunosc, pot parea mai reci si mai detasati. In realitate, este doar o modalitate echilibrata de a-si stabili prioritatile.

Chiar daca sunt legati romantic de cineva, stiind ca au independenta si libertate ii face sa se simta fericiti. Chiar daca sunt primii care se daruiesc complet oamenilor pe care ii iubesc, vai sa-si taie aripile!

Ce vor semnele de aer: iubire

Da, semnele de aer viseaza la iubire, cea adevarata si pura, cea care se manifesta in mare stil. Cei nascuti sub acest element sunt absolut devotati celui mai mare si pur sentiment din lume, atata timp cat relatia este intotdeauna echilibrata si armonioasa.

Ceea ce Gemenii, Balanta si Varsatorul isi doresc cel mai mult, de fapt, este sa traiasca relatii de prietenie si iubire in numele linistii. Acesti oameni nu sunt predispusi la certuri si nici nu le place sa creeze neintelegeri sau drame acolo unde acestea nu exista.

Ce vor semnele de aer? O iubire matura, o prietenie pura si sincera, relatii personale bazate pe echilibru si reciprocitate. La urma urmei, daca le permit oamenilor sa intre in viata lor, este pentru ca isi doresc ca aceasta sa devina mai speciala decat este deja.

Ce vor semnele de aer: stimulare mentala

Ce mai vor semnele de aer? Stimulul mental. Am spus deja, Gemenii, Balanta si Varsatorul sunt semne extrem de curioase si, prin urmare, simt mereu nevoia sa faca calatorii mentale care sa le permita sa iasa din zona lor de confort.

Daca este adevarat ca, datorita unor atitudini care ii caracterizeaza, pot parea lenesi, este si adevarat ca ceea ce cauta este mai degraba un stimul mental decat unul fizic.

Acesta este motivul pentru care sunt pasionati de arta, cultura si tot ce este frumos in lume. Mintea este intotdeauna cea care le ghideaza si alegerile sentimentale. Cand exista complicitate, in cuvinte, gesturi si ganduri, exista de toate.

Se lasa in relatii, indiferent de entitate, doar daca exista o atractie mentala, un fel de afinitate electiva capabila sa-i faca sa scape de tot ceea ce stiu deja.

Ce vor semnele de aer: vise mari si extraordinare

Din cand in cand par sa aiba capul in nori si de fapt, probabil, acesta este cu adevarat in alta parte. Da, pentru ca celor nascuti sub zodia Gemeni, Balanta si Varsator le place sa viseze si sa o faca cu stil.

Mai mult decat pot celelalte semne ale zodiacului, le place sa se piarda si sa se cufunde in asa-numitele vise cu ochii deschisi. Pentru ca acestea sunt cele care le permit sa-si abandoneze momentan toate certitudinile.

De fapt, desi le plac foarte mult obiceiurile si zona de confort, nu dispretuiesc schimbarile, atat personale, cat si profesionale. Si mai bine, insa, daca acestea vin din fanteziile si visele lor pe care le tin cu gelozie in sertar.