Buclele iti pot oferi un aer romantic si sunt in acelasi timp acea sugestie de coafura care va oferi parului tau mult mai mult volum. In cazul in care acestea nu rezista foarte mult timp, de vina poti fi mai multi factori printre care si: parul cu tendinta de indreptare, lipsa utilizarii unor metode de coafare mai durabile, lipsa unor produse potrivite de coafare si mentinere a acestora, fie tehnica nepotrivita aplicata la realizarea lor.

Toate acestea pot influenta modul cum vor arata la final buclele tale, dar si modul cum se vor pastra pe parcursul timpului.

Iar cu o ingrijire atenta, te-ai putea bucura de bucle frumoase chiar si zile in sir, inclusiv pana la viitoarea spalare.

Iata cateva secrete pe care poate nu le stiai si pe care le impartasim cu tine in randurile de mai jos:

  • Foloseste produse de texturare si fixare

Vei gasi pe piata numeroase produse pe care sa le folosesti inainte de a-ti realiza buclele, dar si produse pe care le poti aplica ulterior, inclusiv produse care sa nu incarce parul, exceptand situatiile in care parul tau are tendinta de indreptare si acestea se vor lasa usor indiferent de circumstante. Drept exemplu, poti incerca solutiile pe baza de sare de mare care, fixeaza buclele excelent si nu ofera impresia utilizarii unui fixativ. De asemenea, produsul de volum si texturare de la Milkshake ar putea fi o alta recomandare potrivita pentru bucle ca la salon.

  • Prinde buclelele pana se racesc

Cu cat firul de par este mai gros, cu atat buclele se vor lasa mai repede. Insa, le poti oferi o mana de ajutor alegand sa le fixezi anticipat cu ajutorul unei agrafe, imediat dupa stilizare. Lasa-le prinse aproximativ 15-30 minute atunci cand esti pe fuga sau chiar peste noapte, iar a doua zi te vei bucura de bucle mai bine definite si mai durabile.

Sigur, atunci cand trebuie sa iesi la exterior, poti folosi inclusiv produse care blocheaza umiditatea sa patrunda in par si astfel ele vor fi rezistente chiar si in zilele ploioase, cu umiditate ridicata etc.

  • Evita sa le desfaci imediat dupa ce le-ai realizat

Sigur, entuziasmul ne face ca imediat dupa stilizare sa dorim sa ne aranjam coafura, respectiv buclele, cat mai perfect. Insa, acestea nu se vor mai fixa si nu vor rezista la fel de bine daca vei trece pieptanul sau degetele prin acestea. Cu timpul, miscarea capului si a parului, expunerea la umiditate, trecerea degetelor prin par etc. vor contribui la lasarea buclelor si astfel, ele vor capata in cele din urma exact forma pe care ti-ai dorit-o. Asa ca evita sa grabesti procesul si ofera-le timp pentru a se fixa si in mod natural.

Acestea fiind zise, nu ramane decat sa gasesti produsele de stilizare pentru bucle care se potrivesc firului tau de par si sa pui in aplicare toate aceste trucuri pe care le-am facut cunoscute catre tine si iti realizezi buclele de par perfecte cu care sa faci senzatie la fiecare aparitie in public.