Vei fi de acord cu mine ca unul dintre cele mai incredibile si minunate sentimente din viata noastra este iubirea dintre doi oameni, sau mai exact dragostea unui cuplu. Sentimentul pe care il traiesti atunci cand intalnesti in sfarsit dragostea vietii tale este incomparabil pentru multi. Dar cum sa pastrati un partener fericit mult timp?

Este adevarat ca, daca nu stim sa avem grija de relatia noastra, fericirea ajunge sa dispara. Prin urmare, Intalnirifete.com impartaseste cele 10 obiceiuri pe care puteti incepe sa le puneti in practica in fiecare zi, astfel incat relatia dvs. cu persoana pe care o iubiti sa devina mai puternica. Intr-un mod simplu, va puteti bucura de o relatie sanatoasa si deplina.

Mergeti la culcare impreuna

Faptul de a merge la culcare impreuna indica faptul ca acorda prioritate relatiei voastre mai presus de orice alta activitate sau sarcina in asteptare. De asemenea, impreuna permiteti un spatiu pentru a dezvolta comunicarea, contactul si dorinta sexuala. Daca unul dintre voi se culca mai tarziu, este mult mai complicat sa apara acest moment si, odata cu acesta, rezultatele sale frumoase.

Sa fim impreuna si singuri cel putin o ora pe saptamana

Odata cu trecerea timpului, in cadrul unei relatii de cuplu, am pus deoparte prioritatea acelor momente care au fost initial declansatoare pentru ceea ce a fost faza de pasiune. Este adevarat ca crestem si odata cu aceasta obligatiile. Dar nu uitati ca pe masura ce se intampla acest lucru vine experienta voastra.

Pentru a pastra un cuplu fericit este important sa dedicati cel putin o ora pe saptamana sa faceti impreuna o activitate care va place amandurora. In acest fel, legaturile vor fi intarite si emotia iubirii care a avut apogeul la inceputul relatiei va fi reinviata.

Impartaseste inainte de culcare

Este normal ca dupa o zi grea de munca sa putem adormi uitandu-ne la televizor. Dar cand vine vorba de a avea grija de relatia noastra de cuplu, o conversatie calda si simpla inainte de a merge la culcare le confera partenerilor o mare putere intima.  Profitati de acel moment pentru a renunta la grijile zilei si a va bucura de posibilele sfaturi si empatie din partea partenerului dvs. sentimental.

Un sarut de noapte buna

Acest gest intareste legaturile de dragoste care exista intre ambii parteneri. Creierul nostru se va odihni colectand ca ultima amintire a zilei gestul plin de dragoste din partea partenerului nostru.

De asemenea, sarutul pe gura atunci cand va intalniti intareste legatura cuplului, amintindu-ti cu intreaga fiinta, deoarece el / ea este aleasa ta.

Imbratisati-va reciproc

Ce obicei mai bun este acolo decat o imbratisare mare plina de dragoste. Pentru a mentine relatia sanatoasa, contactul fizic este esential. Imbratisarea ne permite un spatiu de refugiu si de izolare.

Punerea in practica a simtului umorului

Simtul umorului intr-un cuplu ne permite sa fim un instrument atunci cand vine vorba de detectarea nivelului de complicitate dintre cei doi. Nu trebuie sa uitam ca relatiile adevarate se bazeaza pe o relatie de prietenie excelenta. Cultivarea abilitatii de a rade impreuna ne permite sa dezvoltam obiceiul intimitatii si al echipei.

Sa nu ma gandesc ca face lucruri ca sa te raneasca

Fundamentul unei relatii adevarate este increderea si sentimentul in siguranta celuilalt. Evitati sa credeti ca face lucruri pentru a va rani. Daca nu, veti promova o atitudine de lupta si nu de pace. Daca un cuplu este inrudit prin dragoste, niciunul dintre parteneri nu va lua masuri pentru a-l rani in mod deliberat pe celalalt.

Iarta din inima

Cand iertati o greseala, simtiti-o din inima. Renuntati la ceea ce a fost doar un motiv pentru invatare si evitati sa va amintiti pentru a incepe sau a purta discutii viitoare. Amintiti-va ca greselile ne permit sa invatam si ca nimeni si nimic nu este perfect. Aici sta maretia fiintei umane. Aici sta cheia pastrarii unui cuplu fericit.

Creati un proiect impreuna

A gandi si a defini impreuna un proiect este o modalitate excelenta de a crea noi legaturi si de a pastra legaturile care te leaga deja in viata. Este normal ca relatiile sa devina mai puternice atunci cand realizeaza proiecte mari, cum ar fi casatoria si copilul.

Puteti lua, de asemenea, optiunea de a crea planuri simple, cum ar fi o calatorie, de a invata o activitate care va place amandoua, de a va exercita … Orice poate merita sa luati noi cai impreuna. 

Ofera-ti spatiu personal

Este la fel de important sa creati si sa cultivati un spatiu pentru a fi impreuna, dar in acelasi timp, sa mentinem un spatiu personal in care sunteti liberi sa faceti ceea ce va bucura, fara ca partenerul sa fie acolo. Astfel puteti pastra un partener fericit. Vezi si alte sfaturi despre relatii si dragoste pe intalnirifete.com.