Scurte și lungi mesaje de bună dimineața pentru prieteni, iubit, iubită, familie. SMS de bună dimineața pentru toți cei dragi. Cele mai noi mesaje și SMS de trimis dimineața.

Diminețile pot fi grele, mai ales pentru cei care își petrec cea mai bună viață noaptea. Dacă doriți să ușurați orele devreme pentru toți cei dragi – prieteni, iubit, iubită, familie – aceste mesaje de bună dimineața pot aduce un zâmbet pe buze înainte ca aceștia să se spele pe dinți. Sunt compilate de la amuzante la cele mai noi mesaje și SMS de bună dimineața, bune de trimis în zorii zilei pentru toate acele persoane iubite care vă înconjoară.

Mesaje de bună dimineața (scurte)

Un SMS de „bună dimineața” vă poate face să vă simțiți amețitor. Trimiterea mesajelor scurte de bună dimineața este una dintre cele mai bune modalități de a menține o relație interesantă – le puteți folosi pentru a tachina, a tenta și chiar a flirta, dacă e vorba de iubiți.

– Bună dimineața, frumoaso! Îmi doresc ca ziua ta să fie la fel de minunată ca și tine.

– Bună, soare, cum ai dormit?

– Toată dimineața m-am gândit la tine.

– Îți scriu în această dimineață frumoasă ca să-ți spun că te iubesc.

– Neața! Abia aștept să te văd mai târziu.

– Mi-aș fi dorit să mă fi putut trezi lângă tine azi dimineață…

– Îmi doresc ca ziua ta să fie la fel de frumoasă precum ești tu! Bună dimineața!

– Să ai o zi grozavă la serviciu, iubito! Deja mi-e dor de tine, revino curând.

– Aduci pacea cerului pe acest pământ pentru mine! Bună dimineața unei noi zile!

– Bună dimineața, draga mea. Fiind cu tine, am văzut sensul real al fericirii.

– Prietene, într-o zi vei fi o persoană matinală! Dar nu astăzi. Du-te înapoi la somn!

– Bună dimineața celui care mă enervează cel mai puțin! Iată o altă zi a toleranței!

– Bună dimineața unui prieten, care îi întrece pe toată lumea… în somn! Excelezi la asta!

– Trebuie să trăim o altă zi. Bună dimineața!

Mesaje de bună dimineața (lungi)

Nu trebuie să te stresezi prea mult pentru mesajele de bună dimineața. Vedeți peste 180 de mesaje aici – https://mesajmix.com/mesaje-frumoase-de-buna-dimineata.html. De fapt, cu cât se simt mai organice, cu atât mai bine. Fie că vrei să-i spui partenerului tău despre visul tău întâmplător din noaptea precedentă sau să-ți bucuri prietenii, dar creativitatea ta este năucită și ești blocat într-o ceață a creierului dimineața devreme, iată câteva texte lungi pentru a începe.

– Bună dimineața unui prieten care începe fiecare zi punând întrebări importante: “Ar trebui să mă trezesc la zece sau unsprezece? A mai rămas pizza de aseară?” O zi bună, gânditor profund!

– Singura persoană pe care ar trebui să o aștepți cu nerăbdare s-o vezi dimineața ești tu. Pun pariu că atunci când vei vedea cât de distrus ești, vei fi motivat să muncești din greu pentru a supraviețui. O dimineață minunată!

– Somnoroșii ca tine nu au nevoie de mesaje motivaționale de bună dimineața. Au nevoie de un ceas mare cu alarmă și de prieteni iritanți ca mine. Bună dimineața, e timpul să te trezești.

– Toți oamenii au uneori pete grele în viață. Dar mă simt cu adevărat binecuvântată pentru că am un prieten foarte susținător și atent, care este mereu alături de mine, indiferent de situație. Îți doresc o zi minunată. O meriți.

– Fie că este o durere de cap, o boală sau o mahmureală, cele mai urâte dimineți devin drăguțe și fericite când mă gândesc la un prieten minunat ca tine. Sper că vei primi acest mesaj cu multă fericire. Bună dimineața, amice!

– Știi ce, amice? Viața e minunată. Stau aici, beau cafea și privesc răsăritul – asta îmi aduce atât de multă plăcere. Există un singur lucru mic pe care îl regret: nu ești acum alături de mine. Sper că ai și tu o dimineață încântătoare.

– Dimineața este semnul speranței de la Dumnezeu. Arată că Dumnezeu poate îndepărta întunericul din viața ta pe măsură ce vine dimineața după noapte. Bună dimineața!
SMS de bună dimineața (haioase)

– Imaginează-ți că ești prea obosit să te trezești din cauza unei nopți grele. Dar telefonul emite un sunet și vezi o grămadă de SMS de bună dimineața haioase. Destul de plăcut, nu?

– Tu ești cașcavalul ce-i lipsește sandvișului meu! Am vrut doar să-ți spun bună dimineața și acum mi-e foame.

– Dormi puțin mai mult și ziua s-a terminat. Glumesc! Trezește-te și trăiește-ți ziua. Bună dimineața!

– În această dimineață, amintește-ți că ai dragostea mea! Ține minte acest lucru pe parcursul zilei de lucru! Te va ține departe de închisoare!

– Bună dimineața cuiva pe care aș dori să o consider prietenă. Nu te entuziasma prea mult. Am declarat că mi-aș dori.

– Neața, om prost, leneș și fără inițiativă. Da, da! Fiindcă suntem prieteni buni, ne putem numi în orice fel și totuși să rămânem amici.

– Îți trimit un mesaj de bună dimineața, știind că va ajunge tocmai după-amiază! O zi bună, prietene!

– Bună dimineața, prietene. Mulțumesc că m-ai lăsat aseară să plâng pe umărul tău. Știind că ești un prieten adevărat – acum, ești gata să-l vânezi pe idiotul ăla împreună cu mine?!

– Știi că ești mamă atunci când diminețile încep cu picioarele unui copil care te lovesc în față, în loc să-ți auzi ceasul cu alarmă. Merită? Desigur! Bună dimineața!

– Nu merit să sufăr singur, trezindu-mă atât de devreme. E prea multă tortură pentru mine. Deci… bună dimineața, amice!

SMS de bună dimineața (noi)

Nu ar fi frumos să întâmpini dimineața cu vorbe amabile și pline de iubire atunci când te trezești? Iată cele mai noi SMS de bună dimineața:

  • Ți-am spus vreodată că sunt un norocos să te am? Ziua mea începe și se termină cu tine, nu cu soarele. Bună dimineața.
  • Bună, putem să evităm toate responsabilitățile noastre de astăzi și să ne petrecem toată ziua în pat? Te rog!
  • Îți mulțumesc pentru tot, pentru că ești cel mai bun partener, pentru că m-ai făcut cea mai fericită persoană din lume. Bună dimineața!
  • Aseară, am avut un vis despre tine. Bănuiesc că acest SMS va fi dovada că visele devin realitate.
  • Mi-a fost dor de tine aseară, iubito. Și mi-a plăcut să mă trezesc cu tine azi dimineață.
  • Bună dimineața unui prieten care mă cunoaște până la capăt, dar, din anumite motive, încă rămâne prin preajmă. Să ai o dimineață plină de râsete și distracție!
  • Bună dimineața, dragă! Cafeaua să fie din belșug și nivelul de toleranță să fie ridicat, cu toată lumea!
  • Ideea mea de dimineață perfectă este să deschid ochii și să mă întorc pe partea cealaltă. Îți doresc un timp la fel de fericit. Bună dimineața!

Pe această lume, admir câteva lucruri uimitoare: cerul înstelat, răsăritul soarelui și pe tine. Așadar, este timpul să strălucești cât poți de tare și luminos. Și cred că poți. Bună dimineața!