Din pacate, tatuajele sunt inca tabu pentru unii oameni. In functie de locul de munca, tatuajele ar putea sa nu fie permise.

Din fericire, mai exista modalitati prin care te poti exprima prin tatuaje si sa ramai discret in acelasi timp. Tatuajele mici au devenit extrem de populare in ultimii ani. Celebritatile de la Kylie Jenner la Vanessa Hudgens au ales tatuaje minuscule ascunse in locuri discrete, cum ar fi partea laterala a degetului, soldului sau piciorului.

Daca esti in cautarea inspiratiei pentru tatuaje discrete, ai ajuns la locul potrivit. Iata cateva tatuaje mici pe care le-am gasit pe site-ul dyi de unde il poti alege pe al tau.

1. Tatuaje pe degete

Un loc foarte obisnuit pentru a obtine un tatuaj discret este interiorul degetului. De la un cuvant scurt la un simplu design de frunze, tatuajele degetelor sunt usor de ascuns cu inele, manusi sau doar prin inchiderea mainii.

2. Tatuajele din spatele gatului

S-ar putea sa sune stralucitor, dar partea din spate a gatului este de fapt un loc foarte discret pentru a va tatuati, mai ales daca designul este mic. Puteti acoperi acest tatuaj cu un colier sau doar parul sau sa-l aratati cu un updo.

3. Tatuaje in interiorul bratului

Tatuajele pe brate sunt de obicei ostentative. Cu toate acestea, daca iti faci un tatuaj pe interiorul bratului, mai degraba decat pe exterior, devine foarte usor sa te ascunzi oricand vrei. Deoarece ne petrecem cea mai mare parte a timpului cu bratele langa noi, acest tatuaj va fi rar vazut decat daca doriti sa fie.

4. Tatuaje de sold

Singura data cand un tatuaj de sold ar putea fi ostentativ este la plaja. In caz contrar, un tatuaj de sold este unul dintre cele mai usor de ascuns. Acesta este un loc bun pentru tatuaje mai lungi care se infasoara in jurul soldului sau formeaza o spirala.

5. Tatuaje coloanei vertebrale

Cu exceptia cazului in care porti o camasa sau o rochie cu spatele deschis, tatuajele coloanei vertebrale sunt aproape intotdeauna ascunse. Modelele care urmeaza curba naturala si umbra coloanei vertebrale sunt si mai discrete.

Idei mici de design de tatuaje

1. Personaj de desene animate

Daca ai un stil dragut sau vrei doar sa-ti exprimi copilul la inima, un mic tatuaj al unui personaj din desene animate sau al unui animal ar putea fi perfect pentru tine. Tatuaje Hello Kitty, panda, catei si alte animale dragute sunt alegeri populare. Aceste tatuaje sunt grozave pentru interiorul bratului, soldului sau pieptului.

2. Cuvant sau expresie cu sens

Daca exista un anumit cuvant sau expresie care inseamna ceva important pentru tine, poate fi foarte important sa-l tatuezi undeva pe corp. Pentru un singur cuvant, partea laterala a degetului sau in spatele urechii este perfecta, in timp ce frazele mai lungi sunt cele mai bune pentru coloana vertebrala, sold sau brat.

3. Simbol simplu

Aceste tatuaje mici pot fi adesea finalizate intr-o singura sesiune scurta si pot fi plasate oriunde doriti pentru a va aminti discret ceva important pentru dvs. Modelele populare de tatuaje simple sunt inimi, cruci, frunze si fluturi. Lucrul grozav la acest tip de tatuaj este ca il poti pune aproape oriunde si va fi totusi mult mai putin vizibil decat orice alt tip de tatuaj.

Ce tatuaj imi pot face care este semnificativ?

Un tatuaj este ceva foarte personal si pe care il vei purta mereu pe piele, asa ca iti recomandam sa optezi pentru un design care te convinge 100% si de care esti sigur ca nu te vei satura. Un cuvant cu o semnificatie speciala pentru tine, fraza unui cantec sau a unei carti, initiala persoanei tale preferate, un simbol sau desen care te identifica…