Zilele trec fara sa se intample nimic nou, nu exista stimuli si ne simtim plictisiti. S-ar putea chiar sa ajungem sa credem ca stim deja totul despre celalalt. Dar atunci, cum sa eviti monotonia intr-o relatie de cuplu?

Care sunt ingredientele de adaugat relatiei noastre? Poate ca facem aceleasi lucruri de mult timp si avem nevoie de o noutate pentru a recupera acea atingere diferita si pentru a putea savura din nou relatia noastra. Sa vedem mai detaliat cum sa evitam monotonia in relatia de cuplu. 

Rutina in cuplu

La inceputul unei relatii, suntem coplesiti de pasiune si entuziasm. Totul pare a fi perfect, idilic si incredibil. Cu toate acestea, odata cu trecerea timpului, rutina apare treptat. Este ca si cum am face intotdeauna aceleasi planuri, ca si cum am mentine intotdeauna aceleasi obiceiuri sexuale si surpriza si noutatea nu au loc in viata noastra.

Aceasta situatie nu este altceva decat o faza a relatiei de cuplu; problema serioasa apare atunci cand trece neobservata si intra in posesia relatiei noastre. Procedand astfel, deziluzia, plictiseala si nemultumirea vor aparea si relatia ar putea incepe sa se deterioreze.

Activitati noi in pat pentru a evita monotonia

Una dintre marile probleme in viata de zi cu zi ca si cuplu sunt obiceiurile sexuale. Ori de cate ori vine un moment de intimitate, totul devine repetitiv si plictisitor. De ce sa nu incerci noi experiente atunci? De ce sa nu vorbim despre asta si sa includem lucruri noi in timpul actului sexual ? Un site de escorte – Fb69.net – este alegerea ideala pentru a introduce in experienta noastra o a treia persoana daca sunteti un cuplu mai deschis la experiente noi.

Aceasta nu inseamna ca trebuie sa faci schimburi de perechi, sa citesti Kama Sutra sau sa incerci lucruri similare. Uneori este suficient sa schimbi pozitia, sa incerci diferite jocuri preliminare sau sa joci jocuri erotice. Important este sa vorbim despre asta si sa nu facem nimic care sa nu fie pe placul nostru. 

Activitate … aventura

Chiar si actiunea si exotismul pot evita monotonia si trezi pasiunea in relatia de cuplu. Te-ai gandit vreodata sa faci ceva putin diferit? De exemplu, un sport extrem, cum ar fi parasutismul, o coborare cu rafting, incercati un alt fel de mancare decat de obicei … Ganditi-va doar la ceva care ne trezeste si care ne permite sa radem si sa vibram la unison.

Lipsa de timp si plictiseala ne fac sa pierdem pasiunea pentru detalii. Cu toate acestea, acel sarut furat, acea mica surpriza neasteptata … sunt toate importante.

Nu intoarceti spatele acestor mici gesturi, cuvinte puternice sau priviri coplesitoare. In dragoste, totul este valabil, totul conteaza. Orice poate fi un ingredient suplimentar pentru a reaprinde pasiunea.

Stiind cum sa comunici pentru a evita monotonia

Si, desigur, comunicarea nu poate lipsi. Daca nu puteti vorbi, transmiteti ceea ce aveti nevoie, exprimati sentimente si gasiti puncte de legatura, va fi destul de dificil sa va simtiti confortabil in relatie. Acest lucru este important si fundamental pentru a fi complici si, desigur, pentru a ne cunoaste.

Evitarea monotoniei intr-o relatie care a cazut victima rutinei nu este nici imposibila, nici dificila. Chiar si cu modificari foarte mici, uneori se pot realiza multe. Aveti nevoie doar de entuziasm, predispozitie, efort si fiti dispusi sa va lasati purtati de noutate si surpriza. Curaj, incearca!

Nu planifica totul

Organizarea vietii noastre de zi cu zi este normala, dar totul are o limita. Ne putem planifica obiectivele si obligatiile de lucru, obiectivele personale sau proiectele cu prietenii si partenerul nostru. Cu toate acestea, este important sa tinem cont ca, daca planificam totul, va fi dificil sa ne surprinda. Daca facem intotdeauna aceleasi lucruri cu partenerul nostru zi de zi, plictiseala va aparea in curand.

In acest caz, obiceiul poate fi foarte daunator . Cu toate acestea, nu este necesar sa improvizati totul, trebuie doar sa cautati momente si activitati care implica risc si aventura. De exemplu, in loc sa mergi la plaja cu toata familia, de ce sa nu organizezi o escapada de cuplu intr-un hotel romantic? Sau poate va poate dori sa evadati intr-o destinatie din apropiere sau pur si simplu sa mergeti la cina intr-o seara … Optiunile sunt multe!