Majoritatea barbatilor care sunt membri ai unei pagini pentru a intalni oameni sau a gasi un partener online, au problema ca nu stiu cu adevarat cum sa invite la intalnire o femeie pe care au intalnit-o online.

Uneori, se poate intampla ca doi oameni sa se inteleaga foarte bine in timp ce vorbesc pe site-urile de dating, dar cand vine momentul de a va intalni fata in fata, ea spune nu. Va spunem un secret pe care il puteti folosi atunci cand invitati o femeie pe care o cunoasteti pe internet, sa iasa.

Cum sa inviti in oras o femei pe care ai cunoscut-o pe internet

Daca doriti sa invitati o fata in oras, trebuie sa alegeti ziua si ora exacta pentru a o apela la telefon. Weekend-ul este momentul ideal pentru a avea o intalnire. De aceea, este cel mai bine sa o invitam intre duminica si marti. In acest fel, ii dati timp sa se pregateasca si sa se obisnuiasca cu lucrurile inainte de a va intalni. De asemenea, prin invitarea ei in avans, are mai multe zile pentru a alege cand vrea sa va intalneasca, deoarece poate fi ocupata cu alte activitati.

Cel mai bun moment pentru a vorbi la telefon este dupa-amiaza, dupa ora cinei, adica atunci cand oamenii se relaxeaza, citesc o carte sau privesc la tv. Acesta este cel mai bun moment cand va fi cu siguranta libera. Daca incercati inainte, poate ca este ocupata si nu va poate ajuta. Pe plus18ani.ro ti-am pregatit si alte trucuri si sfaturi despre intalniri, relatii, dragoste, internet, dating, si multe altele.

De obicei, pentru a invita o femeie pe care ati cunoscut-o pe internet sa iasa, trebuie sa asteptati pana la sfarsitul conversatiei telefonice si sa intrebati atunci. Dar cum intrebati? Ceva care intotdeauna functioneaza intotdeauna este sa intrebati: Care sunt planurile tale pentru aceasta saptamana? sau, “cum e programul tau in aceasta saptamana?”

Oricare dintre cele doua intrebari de mai sus functioneaza foarte bine, deoarece acestea reduc riscul de a fi respinsi. Raspunsul ei va fi ceva de genul: miercuri si joi sunt ocupata, dar vineri sunt libera.

Urmatorul pas este de a propune ora si locul primei numiri. Ceva pe care barbatul ar trebui sa il faca mereu. Femeilor le plac barbatii maturi si barbati care iau decizii. Nu o intrebati unde puteti merge sau ce ii place sa faca, deoarece ea va gandi inconstient ca sunteti imatur si plictisit.

Asa ca stiti: cand invitati o femeie la intalnire, trebuie sa va ganditi deja la un loc sau la o activitate si la o ora.