In calitate de calator pasionat, pot spune sincer ca scena vietii de noapte din Bucuresti este una dintre cele mai bune din Europa si poate concura cu usurinta in top 10 din lume. Continuati sa cititi pentru a afla de ce si pentru a obtine un loc in cele mai bune baruri si cluburi din Bucuresti!

Sincer, Bucuresti se modernizeaza intr-un ritm rapid, dar puteti vedea inca ramasitele sale istorice in arhitectura sa diversa. Unele strazi sunt destul de eclectice si elegante, precum cele din epoca iluminismului, in timp ce unele reflecta in mod distinct trecutul comunist al natiunii cu structurile sale brutale de beton si bulevardele marginite de copaci. Totusi, intrucat domnia lui Nicolae Ceausescu s-a incheiat dupa revolutie, orasul s-a indreptat spre viitorul sau capitalist. In zilele noastre, tot felul de baruri si cluburi tematice care apar din nicaieri in tot orasul, atrag excursionistii si studentii din intreaga lume. Acesta este locul unde se intalnesc Estul si Vestul, iar ciocnirea dintre Balcani si Orientul Mijlociu a adus mancaruri si bauturi fenomenale la masa. 

Asadar, fara alte intrebari, iata cateva dintre cele mai bune cluburi si baruri pe care ar trebui sa le vizitati cu siguranta in timpul vacantei in Bucuresti:

Face Club

(Piata Presei Libere 3-5) – deschis vinerea si sambata de la 23:00 la 6:00

Acesta este noul loc de sold pentru clubberii carora le place sa petreaca pana in zori. Situat in zona de nord a Bucurestiului, locatia enorma are un decor uimitor, anumite aspecte ale clubului sunt special adaptate fiecarui eveniment, iar personalul expert este politicos, aratos si gata sa va ajute. Repertoriul este plin de acte live si DJ-uri, asa ca fiti pregatiti sa aruncati niste santuri in momentul in care intrati in acest loc luxos. Scena si luminile sunt extraordinare, productia tehnica este foarte inalta, iar atmosfera este perfecta pentru petreceri de burlaci si multimi tinere dornice sa se distreze in weekend.

Club Bamboo

(Strada Tuzla 50) – deschis vineri si sambata de la 23 PM la 5 AM

Acesta este considerat unul dintre cele mai populare locuri din Bucuresti . Arata sic, elegant si este intotdeauna ocupat in weekend. Daca va place house, techno si muzica electronica in general, acest loc va va face sa atingeti ritmul! Puteti dansa din amurg pana in zori in timp ce ascultati DJ internationali in timp ce mixeaza niste melodii senzationale. Locatia are, de asemenea, o zona mare de discoteca, o terasa relaxanta minunata si o piscina.

Retineti ca selectia de la intrare poate fi putin rigida, dar imediat ce intrati, veti observa ca multor oameni bogati din Bucuresti le place sa stea aici. Cu o atmosfera suprarealista, design interior modern, spectacole live si femei superbe, acesta este cu siguranta un loc obligatoriu de vizitat pe itinerariul vietii de noapte din Bucuresti. Daca sunteti in cautare de fete frumoase si dame de companie bucuresti, acesta este locul potrivit.

Kristal Glam Club

(Bulevardul Regina Elisabeta 34) – deschis vineri si sambata intre orele 23:00 si 06:00

Salutat ca gigant al petrecerii de muzica electronica, Kristal Glam este situat in partea de nord-est a orasului si este cunoscut pentru evenimentele sale nebunesti. Clubul poarta numele unui candelabru de cristal gasit in localitate. Cu sase titluri ca cel mai bun club din intreaga Romanie si clasat pe locul 28 din primele 50 de cluburi de DJ din Europa, acest loc este fierbinte printre tinerii. In niciun caz nu trebuie sa pierdeti sansa de a vizita acest club daca veti avea vreodata ocazia sa vizitati Bucurestiul.

Fire Club

(Strada Gabroveni 12) – deschis de duminica pana miercuri de la 22:00 la 4:00 si vineri si sambata de la 22:00 la 5:00

Amplasat in centrul istoric al orasului, aceasta discoteca / pub a distrat generatii de oameni cu o gama variata de muzica si bauturi. Repertoriul include tot felul de seri si petreceri tematice, desi accentul este pus in primul rand pe muzica rock. Acesta este un loc excelent daca doriti sa absorbiti scena subterana a Bucurestiului si esenta sa autentica a vietii de noapte.

Old Town

(Strada Selari 14) – deschis in fiecare zi intre orele 21:00 si 05:00

Dupa cum sugereaza si numele, aceasta locatie se gaseste in centrul orasului si reprezinta partea hedonista a Bucurestiului, care devine din ce in ce mai populara chiar si in afara granitelor Romaniei. De obicei, roieste atat cu oaspeti locali, cat si cu straini si ofera tot ce aveti nevoie pentru o seara de neuitat: muzica, cocktailuri savuroase si evenimente atragatoare.

Expirat Club

(Strada Doctor Constantin Istrati 1) – deschis in fiecare zi intre orele 18:00 si 06:00

Un loc emblematic pentru toate lucrurile subterane, acest club este considerat unul dintre cele mai vechi si mai semnificative cluburi din Bucuresti. Deschis in 2002, a inceput ca un club de muzica live, unde o multime de formatii si-au inceput cariera si au evoluat intr-un club in format deschis. Expirat Club are, de asemenea, o terasa frumoasa, un bar deschis si un ring masiv de dans pentru dans pana la orele tarzii.