Atunci cand vrei sa dai banii pe servicii de paid tips, este si normal sa ii cauti pe cei mai buni si sa vrei sa afli care este cel mai bun site de paid tips din Romania sau chiar din lume. Cine nu ar da chiar si cateva mii de euro pe un astfel de serviciu daca acesta ar asigura luna de luna un profit suficient de mare sa facem bani cat sa acoperim abonamentul si sa ramanem cu destui bani pentru masini si vile de lux. In teorie totul pare atat de simplu, dar ca de obicei in practica lucrurile stau de cele mai multe ori diametral opuse.

Din pacate majoritatea site-urilor au arhive mincinoase si falsificate pentru a prezenta viitorului client un calcul matematic ce ii duce pe plus la cumpararea unui abonament, garantand, doar ei stiu cu ce, ca ponturile lor sunt sigure si veti obtine un profit incredibil luna de luna. In realitate insa cei care cumpara astfel de abonamente raman dezamagiti si cu bani pierduti, care cu siguranta sunt mai multi decat preul abonamentului. Dar nu dezbatem in acest articol site-urile de ponturi platite de evitat.  Haideti sa vedem care ar fi cele mai bune site-uri de ponturi platite.

Suntem convinsi ca asa cum asteptati ponturi minune, doriti si o lista minune cu site-uri de paid tips ce dau cele mai bune ponturi platite in mod garantat.  

Chiar ei sustin ca, desi sunt verificate si arhivele sunt reale, nu inseamna ca sunt cele mai bune site-uri de ponturi platite. Mai mult de atat, ei sustin ca le este imposibil sa ii verifice zilnic daca fac magarii, asa ca printre aceste site-uri de ponturi platite este posibil sa se fi strecurat si site-uri mai putin bune. De asemenea, ei sustin ca unele site-uri intre timp pot deveni sau au devenit site-uri ce nu mai sunt de incredere. Din aceste sugestii nu putem decat sa tragem din nou concluzia ca cel mai bun site de paid tips este probabil o iluzie. Puteti totusi sa verificati site-urile din lista si sa le urmariti, dar din partea unor pariori cu experienta va scriem ca este recomandat sa evitati complet site-urile de paid pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, veti fi dezamagiti.

Credem ca ar trebui sa cautati un site serios de paid in locul celui mai bun site de paid tips, pentru ca acesta probabil nu exista sau difera de la o luna la alta in functie de cum reusesc sa prinda ponturile. Nu uitati inainte de a da banii pe abonamant, sa gasiti o modalitate de a monitoriza acel site, altfel riscati sa va pierdeti toti banii din cauza unor persoane care sunt interesate doar sa va bage mana in buzunar.

In incheiere va invitam sa raspundeti la urmatoarea intrebare : sa fii cel mai tare in domeniul pariurilor sportive ai face sa ai cel mai tare site de paid tips din lume? Si acest lucru, mai ales, cand asta ar insemna sa faci bani cat nu poti duce cu remorca acasa, fara sa alergi dupa clienti. Daca ati raspuns corect, atunci va felicitam pentru faptul ca nu faceti parte din categoria celor care nu se invata minte niciodata.