Un cardigan este un articol de modă excelent datorită versatilității și capacității sale de a se potrivi unei largi varietăți de look-uri. Fie că doriți o ținută elegantă și formală, un stil cool și casual sau chiar ceva potrivit pentru birou, un cardigan poate fi o opțiune excelentă. Tot ce trebuie să știți este cum să il asortati in mod corect. Iată cum poți purta un cardigan cu stil.

Ce este un cardigan?

În timp ce termenul de „cardigan” poate acoperi multe stiluri, se referă în esență la un jumper tricotat care se deschide în față. Perfecte ca jachete ușoară toamna sau pentru a tine de cald iarna, cardiganele sunt concepute pentru a oferi căldură în timp ce par si extrem de rafinate. Stilul clasic vine în mai multe forme, si pe toate le gasesti pe Fashion Sales, făcând acest produs ideal pentru aproape orice ocazie. Deși îmbrăcămintea nu poate fi considerată modernă sau captivantă atunci cand porti un cardigan, acesta se incadreaza excelent in mai multe tipuri de tinute vestimentare.  

Cum ar trebui să se potrivească un cardigan?

Găsirea tinutei potrivite pentru cardiganul dvs. depinde în mare măsură de aspectul pe care încercați să îl obțineți. Dacă doriți să creați un aspect relaxat sau casual, încercați un stil liber. Dacă doriți o ținută care pare ceva mai eleganta, luați în considerare cardiganele lungi care vă îmbrățișează ușor corpul. Indiferent de stilul pe care îl urmăriți, ar trebui să alegeți intotdeauna cardigane care se potrivesc mărimii dvs. altfel proporțiile pot părea incomode.

La fel ca primăvara din fiecare an, cardiganele pentru femei vor fi si anul acesta un mare succes, desigur cu cele mai noi modele! Cel mai mare motiv pentru popularitatea acestor articole vestimentare este că acestea sunt elegante, confortabile și versatile pentru toată lumea, atâta timp cât femeile aleg modelele potrivite pentru ele.    

Cardigan rosu

Roșul este o culoare de înaltă clasă și sexy, care s-ar putea potrivi cu orice stil de machiaj clasic. Un cardigan roșu pentru femei poate fi purtat cu cămăși de fundal de culoare deschisă, de la roz la alb. De asemenea, poți împerechea un cardigan lung roșu, atât cu fuste, cât și cu pantaloni, pentru a obtine tinute atât de dulci și de sexy.    

Cardigan alb

Albul este o culoare vintage, dulce și elegantă. Așa că poți adăuga puloverele cu cardigan alb în stilul tău retro și le poti asocia cu denim albastru. Denimul este la modă și retro. În afară de alb și negru, putem vedea ca denimul albastru și cardiganul deschis frontal alb fac o combinatie perfectă, indiferent că este o pereche sau blugi sau o rochie din denim.    

Cardigan negru

Negrul este o culoare întotdeauna dominatoare, deci este corect să simplificați alte piese și să evitați culorile de contrast. Purtați un cardigan negru lung cu o cămașă de culori similare sau unele culori deschise, cum ar fi albul. Un efect vizual casual de streetstyle este obținut cu ușurință cu ajutorul unui cardigan negru .   

 

Cardigan cu glugă 

Cardiganul pentru femei este o îmbrăcăminte ușoară și confortabilă, iar un cardigan elegant cu glugă poate face chiar acest stil mai casual și mai confortabil. Fusta este perfectă pentru a fi combinata cu un cardigan lung cu glugă, deoarece creează un aspect mai elegant și mai feminin.