Vara inseamna soare, implicit mai multa vitamina D pentru organismul tau si mai multa energie. Dar vara te fascineaza, inainte de toate, pentru ca inseamna vacanta, relaxare, bronz, plaja, iubire… Vara este sezonul flirtului, al iubirilor descoperite pe malul apei.

Si nu o spune doare visatorul din mine, o confirma si psihologii care sustin ca barbatii sunt mult mai pregatiti sa flireteze pe plaja decat in orice alta situatie.Iar tie nu-ti ramane decat sa intelegi ce transmite limbajul trupului (gesturile voluntare si/ sau involuntare, actiunile, privirile). Scurt ghid care iti arata cat de disponibili sunt barbatii pe care ii intalnesti la plaja; ramane doar intrebarea: “cand pleci la mare?”

1.    Aparent banal, mersul ii tradeaza intentiile

Esti pe plaja, incercand sa te bronzezi sanatos si cand ridici privirea spre albastrul curat al marii il vezi: trece pe langa prosopul tau cu mersul apasat? Expertii in limbajul corpului spun ca un mers plin de viata inseamna incredere si interes. El se expune cu mandrie pentru tine, mersul lui fiind un indiciu timpuriu ce-ti transmite dorinta de a fi observat… de tine.

2.    Uita-te la degete

In general corpul ne tradeaza intentiile, fiind un “dusman” important pentru subconstientul nostru. Asa ca, fii atenta si la detalii nesemnificative, cum ar fi degetele de la picioare. In ciuda faptului ca partea de sus a unui barbat este indreptata spre cu totul alta zona decat cea in care te aflii, picioarele lui iti pot spune ca e interesat de tine atunci cand sunt indreptate spre tine, sapand cu degetele in nisip…Intr-o oarecare masura, acelasi lucru este valabil si pentru umeri sau piept: sigur “a pus ochii” pe tine daca acestea sunt orientate spre tine, in ciuda fapului ca se uita la altceva.

3.    Mici jocuri ale mintii

Un barbat care se joaca cu hainele – in jurul taliei – incearca, subconstient sa iti atraga atentia asupra masculinitatii lui. Cel mai probabil ii trec prin minte ganduri fierbinti.Semn care iti poate marturisi despre el ca este imatur – se gandeste doar la sex si nu la cat de mult si-ar dori sa te cunoasca. Desi vara, imaturitatea se iarta.

4.    Se straduieste sa iasa in evidenta, singur

In general, ar fi bine sa te feresti de un astfel de comportament – a sari in apa prin atitudini extravagante doar pentru a-ti atrage atentia este o miscare copilareasca. Ar putea, mai constructiv, sa se conecteze la privirea ta sau te-ar putea invita sa inotati impreuna.

5.    Iti atinge umarul

In sfarsit si putin contact fizic, mai ales ca este extrem de dificil pentru un barbat sa reziste tentatiei de a-ti atinge pielea sexy descoperita de costumul tau de baie. Insa, atingerea umarului inseamna mai mult decat atractie fizica pura. Este un semn ca isi doreste o conexiune ceva mai serioasa, e manifestarea inconstienta a dorintei pe care o resimte.Atingerea umarului inseamna prietenie; oriunde mai jos de umar inseamna strict dorinta sexuala.

6.    Renunta la ochelarii de soare

Un barbat care isi da jos ochelarii de soare pentru a stabili un contact vizual isi tradeaza, in primul rand, un interes real fata de tine. Se poate sa caute ceva mai mult decat o companie placuta pentru o ora, cat mai sta la plaja.