Acesta este un articol dedicat femeilor, dar mai ales barbatilor care vor sa-si faca fericite partenerele de viata.

Iubirea, oricat de incredibila este, poate fi si infricosatoare si multi dintre noi ramanem in garda pana cand suntem siguri ca celalalt se simte la fel. De asemenea, cand incepem relatia, uneori, aceasta indoiala continua sa apara de teama de a nu-si pierde dragostea. Ceva care, apropo, ne indeparteaza de prezent si de modul in care traim relatia respectiva. Deci, de unde stii daca un barbat este cu adevarat indragostit? Daca afiseaza aceste 9 semne, atunci este destul de probabil sa apara.

Stim cat de greu va este cateodata sa spuneti ”te iubesc!”, asa ca ne-am gandit sa va facem o favoare intocmind o lista cu opt moduri inedite si adorabile de a spune cele doua cuvinte magice cu ajutorul comunicarii non-verbale. Femeile vor aprecia asta, mai ales ca un gest frumos poate valora mai mult decat un sec ”te iubesc!”.

Va garantam ca iubitele voastre se vor simti in al noualea cer:

1. Un sarut pe frunte

Desi mult subestimat, un simplu sarut pe frunte la momentul potrivit reprezinta un gest extrem de intim, car va fi indelung apreciat. 

2. SMS in mijlocul zilei

Femeile iubesc conversatiile de orice fel si vor aprecia cu siguranta un SMS primit spontan, in mijlocul unei zile aglomerate la birou, prin care li se reaminteste ca nu sunt uitate, iar un mesaj de noapte buna va avea efectul garantat.

3. Cand ne prezinti prietenilor apropiati

Aproape ca nimic nu le incanta mai mult pe femei decat atunci cand sunt prezentate drept ”iubite” in cercul de prieteni apropiati ai partenerului. 

4. Cand ciudateniile nu sunt considerate defecte

Cu totii avem ciudateniile noastre, iar femeile nu fac nici ele exceptie de la aceasta regula. Asadar, nu va fie teama sa ne spuneti cat de mult va place cum dansam sau, de ce nu, ca ne iubiti viziunile ciudate asupra lumii.

5. Gatiti pentru noi!

Femeile sunt absolut innebunite dupa barbatii care le gatesc – este sexy, amuzant, oricum vreti voi! Nici gatitul impreuna nu face exceptie!

6. Vulnerabilitatea

Dragi iubiti, nu este cazul sa va aratati partea sensibila in fata intregii lumi, insa atunci cand o dezvaluiti doar in fata noastra, ne-ati castigat, pentru ca asta ne face sa ne simtim cun adevarat importante in viata voastra.

7. Va respecta promisiunile

Ne plac barbatii care isi respecta promisiunile, indiferent despre ce ar fi vorba. Asta ne face sa va respectam si sa va admiram si mai mult.

8. Ofera ciocolata

Pe langa faptul ca asta ne va face mai fericite, cu siguranta vom imparti cu voi ciocolata. Asadar, win-win situation!

9. Privire cu dragoste

Acest aspect este marcat de un anumit nivel de admiratie, seninatate si calm interior. Este o vedere rezervata doar pentru dvs. Nu este doar felul in care te priveste – este si cat de des o face. Nu se poate opri din a te privi; Indiferent daca sunt impreuna sau peste camera, privirea lui va fi intotdeauna indreptata spre tine intr-un fel sau altul.