Te bate gandul sa te infometezi pana pleci? Pare a fi o solutie simpla, dar, din pacate, nu functioneaza pe termen lung si risti sa ti se lase pielea daca slabesti rapid si nu faci miscare.
Sa combini infometarea cu miscare nici nu se pune problema, energia lipsind cu desavarsire si, mai mult decat atat, risti sa ti se faca rau. Asadar, combina o dieta bazata pe legume si fructe de sezon, lactate si carne la gratar cu cateva elemente din BeamFit, antrenamentele cunoscute ca fiind cele mai eficace cand vine vorba de un abdomen tonifiat si bine lucrat. Aceste antrenamente au un numar mare de exercitii, variate, cu putine repetari. Regula de aur este sa ai tot timpul abdomenul incordat in timp ce executi miscarile si sa pastrezi o pozitie corecta a spatelui. O sa poti purta nestingherita maiouri  mulate si iti vei dori sa revina moda tricourilor cu buricul la vedere.

Iata cateva dintre exercitiile-minune:

Stai intinsa pe beam, cu mainile pe ceafa. Mentine abdomenul incordat si ai grija ca spatele sa fie mereu in pozitia corecta, drept si lipit de saltea. Piciorul de pe beam este flexat, iar cel care lucreaza este intins la 45 de grade, deasupra beam-ului. Ridica omoplatii si capul de pe sol concomitent cu piciorul intins, spre tavan. Nu te trage de gat, ridica-te din abdomen, incordandu-l. Nu duce barbia in piept, mentine privirea indreptata spre tavan. Executa miscarile foarte lent, pentru un efect garantat. Doua serii a cate 30 de repetari cu fiecare picior.

Stai in aceeasi pozitie ca la primul exercitiu, doar ca de data aceasta intinzi mainile deasupra capului, cu coatele intinse si  tii capul ridicat de pe beam. Incordeaza bine abdomenul si ridica-te in fund, cu mainile intinse spre piciorul ridicat, ca si cum ai vrea sa apuci ceva. Piciorul intins ramane la 60 de grade, iar miscarea se executa doar din trunchi. Ai grija sa mentii spatele drept pe tot parcusul exercitiului. Executa doua serii a cate 20 de repetari cu fiecare picior.

Stai intinsa pe beam, cu mainile la ceafa si genunchii flexati la 90 de grade. Mentine capul ridicat cu ajutorul mainilor si incordeaza bine abdomenul. Trage cotul spre genunchiul opus si intinde alternativ celalalt picior. Coboara piciorul intins la 45 de grade de beam, fara sa-l atingi. Executa cate 20 de repetari lente cu fiecare picior.

Stai cu spatele lipit de beam si cu picioarele lipite, perfect intinse spre tavan, astfel incat sa formeze un unghi de 90 de grade cu trunchiul. Bratele sunt flexate, de o parte si de alta a beamului, langa urechi, cu palmele orientate catre exterior. Coboara lent picioarele, fara a le dezlipi, la 60 de grade de sol. Apropie fundul de marginea beam-ului si incordeaza bine abdomenul. Executa doua serii a cate 15 repetari lente.

BeamFIT se refera la exercitii executate cu ajutorul beam-ului, o bara din burete special creat pentru a creste concentrarea asupra propriului corp. Datorita principiilor speciale ce stau in spatele acestei metode, corpul activeaza toti muschii in incercarea de a compensa instabilitatea resimtita datorita beam-ului. Astfel, metoda are nenumarate beneficii la nivelul posturii, al respiratiei, al eficientei exercitiilor practicate si mai ales este un mod excelent de eliminare a stresului, intrucat toata atentia se concentreaza asupra propriei persoane, construind o legatura foarte puternica si benefica intre minte si trup. Antrenamentele de BeamFit se fac fara pantofi de sport, desculta, pentru a stimula centrii nervosi ai talpilor si a imbunatati capacitatea de echilibrare a corpului, conducand la intarirea gleznelor si a genunchilor si la imbunatatirea posturii si a circulatiei.