Desi s-ar putea sa diferiti in anumite caracteristici, adevarul este ca forma buzelor va poate oferi indicii despre modul in care relationati cu ceilalti.

Exista teorii care explica cum, in functie de anumiti factori precum forma scrisului, semnatura persoanei si chiar unele trasaturi ale corpului, pot fi detectate trasaturi ale propriei personalitati.

In acest fel, forma buzelor poate spune despre cineva mult mai multe decat se crede. Mai exact, dupa cum am mentionat mai sus, personalitatea. In functie de grosime, forma sau dimensiune, unii sau altii factori pot fi evidentiati.

Daca nu stii prea bine ce se afla in spatele acestui lucru, fii atent pentru ca, cu siguranta, vei gasi mai multe coincidente. In continuare, dezvoltam aceste caracteristici.

1. Buze pline si mari

Potrivit acestei teorii, oamenii cu buze groase si mari au darul de a sti sa aiba grija de ceilalti. Daca aveti acest tip de buze, poate ca inca din copilarie persoana a avut tendinta de a prezenta mari abilitati sociale. De exemplu, hraniti pisoi fara stapan sau ajutati la un adapost.

Acesti oameni se caracterizeaza prin aratarea unui instinct matern puternic. Precum si dorinta de a-i proteja si de a avea grija de cei din jurul tau. Intr-o situatie stresanta, ei se gandesc mai intai la altii si apoi la ei insisi. De obicei sunt parinti responsabili si generosi.

2. Buza superioara mai mare

Persoanele care au buza superioara mai mare decat cea inferioara sunt de obicei caracterizate de a fi foarte emotionale, carismatice si veseli .

De asemenea, ei tind sa aiba o stima de sine ridicata. Precum si capacitatea de a atrage oameni. Le place sa fie in centrul atentiei.

3. Buze echilibrate si de dimensiuni comune

In acest caz, buzele comune sunt un simptom al unei persoane echilibrate, cu o conceptie sanatoasa asupra vietii.  Modul de a face fata problemelor si de a le rezolva este foarte prudent si rational, indiferent de gradul de dificultate implicat.

Ai capacitatea de a-i asculta pe ceilalti. De asemenea, sa accepte criticile si sa respecte toate opiniile. De asemenea, le place de obicei sa rada si sa glumeasca, de obicei sunt o persoana destul de pozitiva.

4. Buze subtiri

Oamenii cu buze subtiri sunt adesea singuratici. Se caracterizeaza prin a fi autosuficienti si pot rezolva orice singuri, desi se simt confortabil si cu prietenii lor.

Sunt oameni care de obicei se inteleg cu toata lumea si tind sa acorde importanta actiunilor celorlalti, nu cuvintelor lor.

5. Buza superioara cu un V foarte marcat

Sunt oameni foarte sociali care cauta modalitati de a exprima ceea ce simt in toate modurile posibile. De asemenea, merita mentionat ca aproape intotdeauna obtin rezultate foarte satisfacatoare.

6. Buza superioara curbata usor

Persoanele cu buza superioara usor curbata, conform acestui studiu, sunt caracterizate ca fiind pline de compasiune, sensibile si amabile.

Luati lucrurile foarte in serios si, ori de cate ori puteti, ii ajutati pe ceilalti in orice fel au nevoie.

7. Buza superioara plata

Daca ai buza superioara plata, atunci responsabilitatea este a ta.  Sunt oameni foarte increzatori in sine. Cei dragi stiu ca pot conta pe acea persoana in situatii dificile.

8. Buze mici si pline

Daca ai buzele pline, dar o gura mica, atunci probabil ca esti o persoana destul de fermecatoare si cocheta.

In acest caz, persoana este de obicei caracterizata deoarece prioritatea ei este de obicei propriul confort. Desi pot parea oarecum egoisti, in adancul lor sunt prieteni plini de compasiune, loiali si va vor veni intotdeauna in ajutor daca aveti nevoie.

Ei nu isi pun interesele mai presus de ceilalti, dar nici nu vor sa piarda in anumite situatii, asa ca intotdeauna cantaresc argumentele pro si contra inainte de a sari in ceva .

9. Buza superioara foarte subtire

deoarece acest lucru indica faptul ca aveti calitati excelente ca lider.

In acest caz, persoana se caracterizeaza prin calitati convingatoare si carismatice. De obicei, au o energie vitala mare, care poate deborda. In tot ceea ce isi propun sa faca, au tendinta de a reusi.

10. Buza inferioara mai mare decat buza superioara

Acestia sunt oameni nelinistiti  carora de obicei nu le face placere sa fie supusi unui program prestabilit.

Persoanele cu acest tip de buze stiu sa gaseasca distractia si trebuie sa aiba mereu in minte ceva care sa le alimenteze energia, precum si sa se intalneasca constant cu oameni. De obicei sunt oameni curiosi, sociali si deschisi la tot ce le poate veni.