Problema durerii este mai mult decat un factor comun atunci cand vorbim de tatuaje. Indoielile sunt multe, mai ales printre incepatori, si mai ales printre cei care vin la studio pentru prima data, pentru a-si face primul tatuaj.

In acelasi mod, exista si multe variabile care trebuie luate in considerare in aceasta privinta, dar cea a zonei sau a locului in care va fi facut tatuajul, este intotdeauna cea mai importanta.  Stim cat de subiectiva este durerea, adica fiecare corp are rezistenta sa, toleranta la durere si chiar timpul sau de recuperare. Totusi, in conformitate cu cele mai multe marturii, acestea sunt locurile cele mai dureroase pentru a obtine un tatuaj nou.

Vrei un tatuaj nou? Vezi care sunt cele mai dureroase locuri

Coate si coaste

Multi oameni considera ca acesta este unul dintre locurile cele mai dureroase de a obtine tatuat, mai ales la barbati. Suprafata coastelor cuprinde piele foarte subtire si, prin urmare, terminatiile nervoase sunt mai vulnerabile decat in ​​multe alte parti ale corpului.

Glezne si picioare

Din toate tatuajele, aceste locuri sunt cele care cauzeaza cea mai mare durere. Ce se intampla in aceasta zona este ca nu exista aproape nici un fel de grasime pentru a proteja nervii, iar intepatura acului devine considerabil neplacuta. Vezi si alte articole interesante pe 123top.ro.

Cap

Nu exista nimeni care sa-si tatueze capul si sa afirme ca nu a simtit nici o durere. Este o zona extrem de sensibila, plina de oase, fiind unul dintre cele mai dureroase locuri pentru a obtine un tatuaj.

Ochi

Tatuajul pe ochi este cel mai inovator si nou-nout. Desi exista foarte putini oameni care au fost incurajati sa-si tatueze ochii, exista multi nervi care se afla in aceasta zona. Pe de alta parte, alte regiuni din apropierea ochilor sunt, de asemenea, cele de pe sprancene si pe buze. O regiune sensibila si dureroasa.

Organele genitale

Evident, organele genitale sunt cel mai dureros loc pentru a obtine un tatuaj. Una dintre cele mai importante functii ale acestei parti a corpului este aceea de a produce placere si pentru ca acest lucru sa se intample, exista multi nervi care, daca sunt stimulati in mod gresit (cum ar fi impungerea in mod repetat a unui ac), produc multa durere.