O nevoie urgentă de bani poate apărea în orice clipă. În astfel de momente, solicitarea unui credit bancar nu este cea mai eficientă soluție pentru a rezolva această problemă. Completarea documentelor poate dura câteva zile, iar răspunsul nu neapărat va fi unul pozitiv. Dacă solicitantul a avut rate restante în trecut sau dacă lucrează neoficial, sunt foarte puține șanse că va putea obține un nou împrumut. 

Dar există o variantă mai simplă și mai sigură – creditarea nebancară online. În România acest tip de serviciu financiar devine din ce în ce mai solicitat. Printre liderii domeniului se numără compania CreditPrime. Aici, timp de o oră se poate solicita un împrumut de până la 10 000 de lei în baza unor condiții simple și transparente.

În cele ce urmează vom afla ce este creditarea online, care sunt beneficiile împrumuturilor nebancare și cum pot cetățenii să-și soluționeze problemele financiare într-un mod eficient și sigur. 

Prezentarea generală a pieței de creditare. Cerere și ofertă 

Creditul online este un instrument simplu și accesibil pentru toți cetățenii din România care au atins vârsta de 22 de ani. Această formă de împrumuturi a căpătat popularitate în ultimii ani și are capacitatea să concureze cu produsele bancare. Din punct de vedere al comodității și vitezei, băncile devin în mod clar inferioare sectorului IFN. Liderul acestui domeniu – compania CreditPrime – oferă clienților un serviciu convenabil și posibilitatea de a primi bani cash la orice oră. Dacă ai nevoie de bani la ora două de noapte, îi vei primi fără să ieși din casă.

Pentru unii clienți – cei care nu pot prezenta un contract de muncă oficial, sau au anumite probleme cu istoria lor de creditare din trecut, sau vor să împrumute o sumă mică până la salariu – companiile care oferă servicii online devin singura modalitate de creditare.

În România sectorul IFN s-a schimbat considerabil în ultimii ani. Dacă acum câțiva ani serviciile unor astfel de companii erau folosite fără prea multă tragere de inimă și doar în cazuri excepționale, acum multă lumea folosește creditele nebancare în mod constant și fără prea multe îndoieli. Popularitatea acestei sfere de servicii se datorează unor astfel de companii cum este CreditPrime – aceasta a setat noi standarde a creditării nebancare, datorită unei abordări fundamental noi în relația cu clienții.

Principalele avantaje a creditelor online:

● serviciile sunt accesibile în regim 24/7 fără zile de odihnă sau sărbători;

● timpul de așteptare privind răspunsul la solicitarea de împrumut este minim – răspunsul vine în maxim o oră și jumătate, iar banii vin în cont imediat după obținerea răspunsului pozitiv;

● nu este nevoie de mers la oficiu sau de discutat cu angajații companiei – toate serviciile se prestează la distanță;

● nu este nevoie de colectat documente și adeverințe – este suficient să fie prezentată doar cartea de identitate;

● angajarea oficială nu este inclusă în lista condițiilor obligatorii pentru acordarea unui împrumut;

● debitorul singur își alege suma de care are nevoie, și o utilizează timp de 2 ani.

Serviciile de creditare online concurează între ele, dar și cu băncile, iar datorită acestui fapt fiecare companie propune clienților săi condiții exclusive. De exemplu, la CreditPrime în primele 30 de zile de creditare clienții nu achită dobândă, iar asta este un motiv minunat pentru a utiliza serviciile organizației atunci când ai nevoie de bani urgent.

Creditele online sunt actuale în diverse situații din viață. Iată un exemplu simplu: ai obținut pe neașteptate un concediu neplanificat, dar nu ai bani pentru o călătorie. Până vei aștepta confirmarea solicitării de credit de la bancă, câteva zile din concediu deja se vor scurge. Mai mult ca atât, nici măcar nu există vreo garanție că vei obține creditul care te va aranja atât din punct de vedere a sumei, cât și a perioadei de împrumut. La CreditPrime probabilitatea obținerii unui refuz este minimă, mai ales dacă ești deja clientul permanent al companiei. Îți deschizi o linie de credit, și în câteva clipe problema financiară este soluționată. Iar după ce revii din călătorie, poți întoarce fără prea multă grabă banii.

Serviciile creditării online sunt folosite de diferite categorii de cetățeni – angajați ai birourilor și cei din sfera producerii, studenți, liber profesioniști și angajați pe cont propriu, antreprenori, reprezentați ai profesiilor creative.

Clienții solicită sume de până la 10 000 de lei pentru reparația locuinței sau a automobilului, pentru achiziționarea tehnicii de uz casnic, pentru diverse instruiri sau calificări, pentru tratament sau alte necesități.

Sfaturi de la compania CreditPrime. Economisim sau investim?

Compania CreditPrime are printre scopurile sale sporirea educației financiare a clienților săi și le recomandă să se adreseze după un împrumut doar dacă veniturile le permit să achite ratele, fără a reduce din nivelul obișnuit de viață. Fiecare debitor trece procedura obligatorie de verificare a serviciului de scoring – îi va fi oferită doar acea sumă, pe care o va putea achita. Această abordare este necesară pentru ca clienții să nu-și asume obligații financiare imposibile.

Experții companiei contribuie la conținutul blogului în care explică bazele educației financiare. De exemplu, povestesc despre gestionarea corectă și eficientă a bugetului familial. Specialiștii recomandă setarea unui scop financiar, dar și obținerea unui venit pasiv de pe baza economiilor făcute.

Cea mai simplă modalitate de a păstra banii și a primi un venit mic, dar stabil este depozitul bancar. Guvernele multor țări în colaborare cu băncile încearcă să încurajeze cetățenii să economisească prin creșterea dobânzilor la depozite. Acest lucru se mai face și pentru a stabiliza inflația, dar și pentru a retrage banii de pe piață.

Cu toate acestea, chiar și cu cea mai mare dobândă posibilă oferită de bancă, veniturile nu vor fi atât de mari cum ne-am dori. Dacă ești predispus la un risc rezonabil și îți poți controla emoțiile, atunci poți alege o altă modalitate de a investi bani – bursa de valori. Acțiunile din sectorul real și obligațiunile de stat sunt mai profitabile pe termen lung decât un depozit bancar. 

Dar ține minte: începe să faci investiții doar atunci când veniturile lunare sunt stabile și acoperă toate necesitățile de bază ale familiei tale. Urmează sfatul lui Warren Buffett și „nu-ți pune toate ouăle într-un coș”, diversificându-ți riscurile. O parte din bani lasă-i în depozit, iar altă parte investește cu ajutorul unor instrumente relativ mai riscante, dar cu mai multă perspectivă.

Oferta de creditare online de la compania CreditPrime

Dacă ai nevoie periodic de bani pentru necesități urgente, nu ezita să folosești cele mai accesibile instrumente financiare. Compania CreditPrime în statutul ei actual nu este doar un serviciu de creditare online, ci un ecosistem digital în dezvoltare continuă. Compania deține nu doar un site comod și ușor de utilizat cu multe secțiuni utile, dar și aplicații mobile rapide, care facilitează accesul la finanțe la orice oră și din orice loc te-ai afla.

Oferta de bază a companiei este linia de credit pentru o perioadă de doi ani. Este un fel de portofel electronic, din care poți retrage bani oricând ai nevoie de ei. În perioada inactivă linia nu are nevoie de vreo deservire – iei împrumut, rambursezi ratele conform graficului stabilit și portofelul recapătă statut deschis. 

Pentru a solicita un credit, un client trebuie să parcurgă următorii pași:

● să completeze un scurt formular pe site-ul companiei;

● să confirme înregistrarea;

● să prezinte datele din cartea de identitate;

● să indice suma și perioada de creditare;

● să indice numărul cardului bancar;

● să aștepte rezultatul verificării personalității;

● să obțină un răspuns pozitiv și transferul pe cardul bancar.

Procesul de obținere a împrumutului este construit astfel încât nici un client, chiar și cel care folosește acest serviciu pentru prima dată, să nu întâmpine nici o dificultate. Site-ul are o interfață plăcută, iar navigarea și funcționalitățile sunt clare la nivel intuitiv. Dacă, totuși, se întâmplă să-ți apară vreo întrebare, vei primi un răspuns imediat de la serviciul de asistență, unde găsești angajați binevoitori și informați, care oferă instrucțiuni clare fiecărui client. Compania respectă cu strictețe drepturile consumatorilor – garantează transparență totală în descrierea produselor, serviciilor și prețurilor acestora. Datele personale ale debitorilor rămân în siguranță.

Recenzii despre CreditPrime

Printre miile de opinii ale utilizatorilor despre compania CreditPrime marea majoritate sunt pozitive. Poți găsi recenzii sincere pe rețele de socializare, pe diverse forumuri specializate, site-uri legate de domeniul financiar și mesagerii. 

Clienții se bucură de atitudinea sinceră a companiei față de auditoriul său. Această abordare asigură o colaborare pe termen lung – după ce a beneficiat de primul credit în condiții favorabile, data viitoare utilizatorul va ști sigur unde se poate adresa.

Opiniile despre CreditPrime ale clienților, angajaților și experților financiari confirmă că organizația tinde spre o prezență de durată pe piața creditării online și soluționează problemele financiare simplu, rapid și eficient.