Pe faleza liniștită a stațiunii Olimp, la doar câteva sute de metri de renumita cherhana Popasul Pescarilor și de un parc de aventură plin de adrenalină, se înalță Olimp Tower, un nou reper al luxului și rafinamentului pe litoralul românesc.

Alpha Builders – două decenii de excelență în construcții

Proiectul este rodul colaborării dintre Cristian Panait, CEO Alpha Builders, și Octavian Mitan, director de dezvoltare. Cu o experiență de 20 de ani în domeniu, Cristian Panait a reușit să construiască o echipă solidă de specialiști – ingineri, arhitecți, maiștri, șefi de echipă și muncitori calificați – capabilă să livreze orice tip de construcție în limite predictibile de timp și buget. Această echipă experimentată a fost esențială în asigurarea calității și a termenelor de finalizare a proiectului Olimp Tower.

Olimp Tower – 21 de etaje de lux pe malul mării

Olimp Tower este un complex rezidențial impunător, cu 21 de etaje, amplasat într-un cadru natural de excepție, între Marea Neagră și pădurea Comorova. Această locație privilegiată oferă rezidenților liniștea și aerul curat de care au nevoie pentru a se bucura de viață la maximum.

Octavian Mitan subliniază că Olimp, spre deosebire de Mamaia, oferă un mediu mai puțin aglomerat și mai autentic, datorită reglementărilor urbanistice stricte care limitează dezvoltarea haotică.

Fundația solidă a Olimp Tower

Deși fundația Olimp Tower nu a necesitat soluții tehnice complexe precum cele folosite la Marina Tower, Octavian Mitan asigură că s-au utilizat cele mai bune materiale și tehnici de construcție. “Am construit două subsoluri de trei ori mai late decât blocul însuși, ca și cum am fi construit șase etaje în pământ“, explică el, subliniind angajamentul Alpha Builders față de calitate și durabilitate.

210 apartamente de lux cu vedere la mare

Olimp Tower oferă 210 apartamente de lux, cu finisaje de înaltă calitate și o panoramă spectaculoasă asupra Mării Negre. Apartamentele cu 2 camere au suprafețe generoase, între 57 și 70 de metri pătrați utili, la care se adaugă terase spațioase, între 17 și 43 de metri pătrați. În total, apartamentele au între 90 și 120 de metri pătrați construiți, oferind spațiu suficient pentru un stil de viață confortabil și elegant.

Facilități exclusive pentru rezidenți

Olimp Tower nu este doar un complex rezidențial, ci un adevărat univers al luxului și relaxării. La parterul clădirii, rezidenții se pot bucura de un restaurant rafinat, un centru SPA de ultimă generație, o sală de fitness complet echipată, un bar elegant și o piscină semi-olimpică exterioară. Complexul include și o sală de conferințe, ideală pentru evenimente corporate sau private.

Etajul 21 al Olimp Tower este o destinație în sine, oferind o experiență memorabilă la 70 de metri înălțime. Aici, rezidenții și oaspeții se pot relaxa în cele două baruri cu terase sau în zona cu jacuzzi în aer liber, admirând priveliștea panoramică asupra mării și a împrejurimilor. Pasarela belvedere oferă o perspectivă de 360 de grade, iar consola cu podea din sticlă este o provocare pentru cei mai curajoși.

Un proiect de succes, cu viitor promițător

Proiectul Olimp Tower se bucură de un real succes, fiind vândut în proporție de 60% în stadiul de execuție a structurii la etajul 4. Printre cumpărători se numără și personalități cunoscute precum Antonia, Inna și Codin Maticiuc, care au ales aceste apartamente de lux pentru stilul lor de viață. Prezența acestor figuri publice în cadrul comunității rezidențiale Olimp Tower subliniază atractivitatea și exclusivitatea proiectului.

Alpha Builders are planuri ambițioase de dezvoltare și își propune să devină un lider pe piața imobiliară din România, continuând să ofere proiecte rezidențiale de înaltă calitate, adaptate nevoilor și dorințelor clienților săi. Compania se concentrează pe inovație, sustenabilitate și calitate, investind în tehnologii și materiale de ultimă generație pentru a crea spații de locuit moderne, confortabile și eficiente energetic.