Toata lumea se casatoreste si fie ca au participat la nunta unei alte celebritati, fie ca au participat la nunta unui prieten necunoscut, starurile de mai jos ne ofera cateva idei de ceea ce ai putea purta la o nunta. Cum in ultima perioada am tot avut parte de nunti mediatizate, este bine sa fii pregatita oricand, nu vei stii cand se va ivi ocazia pentru acea rochie spectaculoasa care asteapta in dulap.

Multe persoane isi achizitioneaza o tinuta noua atunci cand stiu ca urmeaza sa participe la o nunta, iar din ce am auzit, anul acesta chiar a fost un an bogat din punct de vedere al ceremoniilor.

Vedetele au luat si ele parte la slujba “for ever and ever” si fie ca au fost simple invitate, fie ca au avut un rol mai important, de domnisoara de onoare, cu siguranta tinutele lor te vor inspira.

Din ce am putut observa, lasand-o la o parte pe diva Naomi Campbell, celebritatile internationale au optat pentru tinute simple si colorate la nunta, lungi sau scurte, insa cu siguranta accentul l-au pus cu ajutorul unui accesoriu.

Reguli de conduita pentru invitatii la o nunta

Cu siguranta vedetele stiu regulile de conduita ca invitati la o nunta, iar pe langa felicitarea mirilor si cenzurarea cand vine vorba despre alcool, nu uita ca trebuie sa te simti bine. Pentru a nu comite un “faux pas” ia in considerare recomandarile de mai jos.

Desi nunta nu este un eveniment strict, incearca sa nu intarzi. In plus, este recomandat sa ajungi cu 15 minute mai devreme la biserica sau la primarie pentru a-ti gasi un loc.

Daca mirii au apelat la un fotograf profesionist, nu incerca sa stai cat mai aproape de ei pentru a-i orbi cu blituri cand nu este necesar. Lasa asta in seama profesionistilor si apreciaza ceremonia sacra.

Nu este musai sa aduci un cadou chiar in ziua nuntii, mai ales daca este ceva mare, nu vei face altceva decat sa incomodezi. Se spune ca mirii pot primi cadouri timp de un an dupa ce s-au casatorit.

Daca tot am ajuns la capitolul nunti, atunci cand esti invitat, insa nu poti ajunge, este recomandat sa le trimiti proaspat casatoritilor un cadou.

Daca ai copii, nu ii aduce neanuntat. Vorbeste cu organizatorii nuntii din timp, asta poate sa insemne chiar cu mirii.

Raspunde cat mai repede invitatiei, pentru ca mirii sa isi poata face planul in cunostinta de cauza. Daca ai uitat, sper ca ai facut-o totusi cu minim trei saptamani inaintea evenimentului.

Inainte de a te lasa sa admiri vedetele de jos, trebuie sa mai specific faptul ca daca vrei sa mergi la sigur, opteaza pentru o rochie lunga, neagra, la o nunta.