Se spune că vapatul, la fel ca fumatul, pe lângă pericolele aduse sănătății, are efecte terapeutice, dat fiind faptul că pentru practicant reprezintă un moment de relaxare, de deconectare de la problemele cotidiene. Astfel, sunt multe persoane care și-ar dori să poată beneficia de acest aspect însă teama de a dezvolta dependență de nicotină îi ține pe loc. Pentru toți aceștia, dar și pentru cei care sunt în căutarea unei alternative mai sănătoase la fumat, Voore vine cu o soluție ideală. Descoperă care sunt aspectele care fac din Oops! Vape un dispozitiv atât de îndrăgit!

Ce este un Oops! Vape?

Oops! Bar este unul dintre brandurile de țigări electronice de unică folosință disponibile la Voore, cu o selecție variată de modele și arome inedite gata să-ți încânte simțurile. Spre deosebire de o țigară electronică obișnuită, acestea sunt mult mai ușor de folosit și înlocuit imediat de numărul de puff-uri asigurate a fost epuizat, în așa fel încât utilizatorul să se bucure de la multă libertate și diversitate.

Prin ce se diferențiază dispozitivele Oops! de țigara clasică?

La fel ca majoritatea dispozitivelor electronice pentru vape, și țigara Oops! vine cu avantajul formulei mult mai curate, fără substanțe cancerigene, care elimină multe dintre riscurile asociate fumatului. În egală măsură, arderea tutunului a fost înlocuită cu încălzirea de lichid care, în loc de fum, generează abur, fiind mult mai blând cu sistemul respirator.

Dispozitivele Oops! aduc o serie de avantaje clare și în ceea ce privește modul de utilizare, Fără restricții de a vapa, te poți bucura de momentele tale de relaxare chiar și la interior, fără să existe riscul de a-i deranja pe cei din jur, ori de a declanșa un incendiu.

Oops! Vape sau Elf Bar – ce să alegi?

Pentru că piața țigărilor electronice s-a dezvoltat considerabil în ultimii ani, în prezent ai nenumărate variante dintre care să alegi, singura condiție fiind să știi ce vrei. Deși cele două dispozitive sunt foarte asemănătoare, principala diferență este că majoritatea țigărilor Oops! sunt fără nicotină, ceea ce garantează o utilizare mai sigură. Forma, modelul, aromele, autonomia și numărul de puff-uri sunt de asemenea chestiuni care variază de la un model la altul, însă principalul element definitoriu este faptul că utilizarea dispozitivelor Oops! nu te expun riscului de a dezvolta dependență de vapat.

Navighează printre zecile modele disponibile la Voore

Vapatul este o experiență senzorială completă și de aceea este important să faci alegerile potrivite ca să poți savura din plin fiecare moment. Din acest considerent, Voore a pregătit pentru tine o gamă variată de dispozitive Oops! Bar, în modele și arome inedite, pe care să le testezi și să îți alegi în final preferatele. Starea, contextul, atmosfera pe care vrei să o creezi pot fi influențate de aroma pe care o vapezi, motiv pentru care este ideal să îți cunoști preferințele.

Din momentul în care ai găsit ce căutai, te mai despart doar câteva click-uri de finalizarea comenzii. Adaugi produsele selectate în coș, introduci datele de livrare și plată, iar coletul va pleca către tine în cel mai scurt timp, în așa fel încât să ajungă la adresa indicată în cel mult trei zile lucrătoare. Te bucuri de prețuri foarte avantajoase la toată gama de țigări Oops! Bar, plus transport gratuit la toate comenzile de peste 250 de lei, oriunde în țară, dovadă că vapatul este un viciu mult mai ușor de întreținut decât fumatul.

Bucură-te în continuare de experiența vapatului fără să te mai expui riscului de a dezvolta dependență cu dispozitivele Oops! Vape de la Voore!