Cu toții ne simțim stresați din când în când. Munca si stresul s-ar putea acumula, copiii ar putea să-ți testeze răbdarea sau s-ar putea să ai un eveniment destul de solicitant. Oricare ar fi cauza, stresul schimbă modul în care interacționăm cu oamenii din jurul nostru.

 Când tu sau partenerul tău va simtiti stresati, este posibil să existe tensiune între voi sau lucrurile s-ar putea să nu funcționeze la fel de bine ca de obicei. Important este să faceți compromisuri și să știți când să lăsați de la voi. Indiferent de ceea ce vă face să vă simțiți copleșiți, este important să faceți un pas înapoi și să vă amintiți lucrurile pe care le apreciați cel mai mult – în special oamenii. Iti prezentam in continuare cateva idei excelente pentru o seara relaxanta in doi.

Urmariti un film preferat

Daca nu aveti un preferat, atunci accesati cateva site-uri de filme online si inspirati-va de acolo. Acolo veti gasi cele mai bune recomandari. Astfel, va va fi mai usor sa va decideti asupra unui film. O astfel de seara relaxanta va va ajuta sa eliminati stresul si anxietatea si sa aveti o conexiune mai buna intre voi.

Faceți-vă timp pentru intimitate

Intimitatea fizică este atât de importantă în relații și nu doar pentru că este o expresie a iubirii (și a distracției). Sexul vă poate ajuta să vă imbunatatiti starea de spirit, deoarece vă stimulează anumite părți ale creierului, care nu numai că vă oferă plăcere, dar vă relaxează și vă destresează, de asemenea. Când suntem ocupați sau stresați, sexul este adesea pus pe planul doi. Dacă programele aglomerate v-au împiedicat intimitatea fizică, faceți-vă timp. Stați în pat în timpul zilei, dormiti împreună sau faceți o baie împreună – veți fi amândoi mai linistiti și vă veți simți mai relaxați!

Planificați o ’’date night’’

Ieșirea la o întâlnire simplă poate fi o modalitate excelentă de resetare. Ceva la fel de simplu ca a vedea un film sau a lua cina în afara casei vă poate ajuta să vă relaxați și să vă distrageți atenția de la orice se întâmplă in jurul vostru. Pe măsură ce vă planificați săptămâna, asigurați-vă că faceți loc pentru un timp de calitate împreună cu partenerul. Dacă aveți copii, angajați o bonă pentru câteva ore într-o vineri seară, si petreceti o seara relaxanta in doi. Din nou, seara in doi poate sa includa si vizionarea unui film, asa cum am spus mai devreme, sau a unui serial favorit. De exemplu, un top seriale netflix va poate inspira sa faceti cea mai buna alegere.

Petreceti timp afara

A lucra opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână, în interior și a te uita la un computer nu este neapărat definiția unui stil de viață sănătos. Pentru mulți dintre noi, aceasta este rutina noastră obișnuită de luni până vineri. Chiar daca ne iubim slujba, acest stil de viata nu este neaparat unul sanatos. De aceea, este necesar ca din cand in cand sa ne facem timp sa ne relaxam si sa ne incarcam bateriile impreuna cu partenerul nostru. Si, ce poate fi mai frumos decat o dupa-amiaza petrecuta in natura, indiferent ca este vorba de o plimbare in parc, de o zi la piscina, de o aventura in padure, sau de un picnic la iarba verde. Indiferent de ce alegeti sa faceti, atata timp cat activitatea respectiva se desfasoara afara, doar intre voi doi, cu siguranta amandoi va veti simti extraordinar de bine. In acest mod, veti reusi sa va reconectati unul la celalalt si sa adaugati un plus de valoare relatiei de cuplu.