Lumea animalelor este o sursă nesfârșită de inspirație. Unele dintre cele mai populare sloturi de cazinou online sunt sloturi online cu tematică animală. Poți alege absolut orice joc indiferent de grafică, precum sloturi de desene animate, sloturi artistice, pline de umor și cele mai serioase sloturi online. Această tematică este potrivită pentru iubitorii de toate animalele: panda, rinoceri, păsări, gorile, purcei.

Motivele acestui succes sunt legate de o serie de caracteristici interesante. Oricine este iubitor de natură și animale va aprecia cu siguranță acest tip de divertisment. La urma urmei, combinarea acestei vibrații cu distracția de jocuri de noroc este o alegere grozavă. Continuă să citești acest articol pentru a vedea care sunt cele mai populare păcănele online cu animale din industria cazinourilor online din România.

Panda

Dacă arunci o privire la aparatele de slot cu tematică zoo, ai repede senzația că nu se vede un sfârșit. Aproape fiecare joc de cazinou are unul sau altul simbol animal pe role. Cu toate acestea, putem remarca că panda apare de foarte multe ori în jocurile de păcănele online. Prin acestea se numără și următoarele sloturi online:

Fortuna Panda – GameArt

Mahjong Panda – Pragmatic Play

Lucky Panda – Playtech

Full Moon White Panda – Playtech

9 Pandas on Top – Skywind Group

Panda Manga – 888 Gaming

Little Panda – Endorphina

Wacky Panda – Games Global

100 Pandas – IGT

The Dalai Panda – iSoftBet

Panda Panda – Habanero

Rinoceri

Lumea aparatelor de slot online este plină de diferite teme de joc și printre multe nu lipsesc sloturile cu rinoceri. Vei întâlni în ofertele cazinourilor online o serie variată de jocuri de tip slot cu simboluri rinoceri. Iată mai jos câteva exemple de astfel de sloturi:

Rhino Blitz – Playtech Origins

Great Rhino – Pragmatic Play

Great Rhino Megaways – Pragmatic Play

Great Rhino Deluxe – Pragmatic Play

Raging Rhino – WMS

Raging Rhino Megaways – WMS

Respin Rhino – Lightning Box

Rhino Rampage Lightning Spins – Blueprint

Raging Rhino Rampage – WMS

Raging Rhino Ultra – WMS

Rumble Rhino Megaways – Wizard Games

Păsări

Nici păsările nu sunt uitate atunci când vine vorba de sloturi online. Păsările sunt o tematică populară în cadrul cazinourilor online. Furnizorii de jocuri utilizează această tematică pentru crearea titlurilor populare. Printre aceste sloturi cu tematică zoo în care păsările sunt personajul principal sunt următoarele:

The Bird House – Pragmatic Play

Phoenix Forge – Pragmatic Play

Birds On A Wire – Thunderkick

Bird of Thunder – Habanero

Firebird Double 27 – Synot

Happy Birds – iSoftBet

Angry Birds – Novomatic

Fire Bird – Wazdan

Golden Bird – CT Gaming

Jade Bird – CT Gaming

Lucky Birds – Playson

Gorile

Regatul animala fost întotdeauna foarte popular pentru filme și mult mai mult ca lumea mașinilor de slot. De fapt, sunt multe companii care dezvoltă software de jocuri de slot pentru a se referi la el, de asemenea, văzut că sloturile cu animale sunt mult apreciate și căutate de către jucătorii înșiși. La fel sunt și jocurile de păcănele cu gorile, cum ar fi următoarele:

Gorilla Kingdom – NetEnt

Jungle Gorilla – Pragmatic Play

Gorilla Mayhem – Pragmatic Play

Gorilla Go Wild – NextGen

Lightning Gorilla – Lightning Box

Gorilla Gold Megaways – Blueprint

GorillaGreentube

The Great Gorilla – CT Gaming

Zimba și Prietenii

Probabil știi deja despre Zimba și Prietenii, dar ceea ce cu siguranță nu știi, este că aceasta este o temă populară pentru sloturile online. Interesul pentru aparatele de slot cu animale, din partea jucătorilor români, este foarte mare și o demonstrație sunt aceste jocuri.

Zimba and Friends – Arrow Edge

Purcei
Dar de ce atâtea sloturi de succes cu tema jocului cu animale? Poate pentru că mulți apreciază animalele, dar și pentru că sunt adesea cele mai amuzante și mai ușoare și chiar bizare. Chiar și drăguții purceluși sunt subiectele mai multor sloturi de la cazinourile online. Printre acestea se numără și:

The Fortune Pig – iSoftBet

The Great Pigsby Megapays – RelaxGaming

Sky Piggies – Skywind Group

Piggy Bank Bills – Pragmatic Play

Piggy Riches – NetEnt

7 Piggies – Pragmatic Play

Piggy Bank Farm – Play N Go

The Great Pigsby – Relax Gaming

Piggy Riches Megaways – Red Tiger

Flying Pigs – Play N Go

Pick The Pig – CT Gamings

Little Pigs – Leander Games

Fortune Pig – iSoftBet

Piggies and The Wolf – Playtech

Angry Pigs – Aiwin Games

Book Of Piggy Bank – Spinomenal

Fortune Pig – CT Gaming

Golden Pig – Pragmatic Play

Concluzie
Nu există nicio ofertă de jocuri și nici un cazinou online unde slotul cu animale să nu poată fi găsit. Jocurile de păcănele cu animale fascinează utilizatorii și, de asemenea, aduce natura puțin mai aproape de lumea cazinourilor. Practic, toate sloturile în care apar simboluri animale pe role sunt alocate temei animalelor. Cu toate acestea, așa cum am văzut din acest articol, există sloturi care abordează în mod special această temă populară.

Animalele nu joacă doar un rol major în basme, cărți și filme, ci și în cazinourile de pe internet. În ultimii ani, aparatele de slot pentru animale au devenit, de asemenea, foarte populare în lumea online.