Există mai multe avantaje în utilizarea sistemelor de etanșare sub vid pentru ambalarea produselor, inclusiv posibilitatea de a reduce volumul total al mărfurilor ambalate. Mașinile de ambalare și etanșare sub vid, funcționează prin eliminarea excesului de oxigen din ambalaj. Acest lucru permite pachetului să se micșoreze, făcându-l compact și mai puțin voluminos. Reducerea volumului total al coletelor dvs. permite o depozitare mai ușoară, deoarece articolele vor ocupa mai puțin spațiu, precum și posibilitatea de a livra colete mai ușoare, economisind bani pe costurile de expediere.

Etansarea in vid este utila atat pentru persoane fizice cat si pentru companii

Lenjerie de pat – Orice afacere care produce sau livrează produse precum pături, lenjerie de pat si perne ar putea beneficia de avantajele pe care le ofera sacivid. Aceste articole voluminoase ocupă mult spațiu, dar pentru că sunt materiale moi precum bumbacul, există mult oxigen care poate fi îndepărtat din ambalaj, comprimând articolele fără a le deteriora. Articolele de acest gen pot fi reduse la o fracțiune din dimensiunea lor atunci când sunt sigilate sub vid, permițând ușurința depozitării și expedierii atunci când utilizați un sigilator cu vid pentru a reduce volumul total.

Îmbrăcăminte – La fel ca așternutul, îmbrăcămintea are capacitatea de a fi comprimată în mod semnificativ cu un dispozitiv de etanșare sub vid, permițând articolelor de îmbrăcăminte să fie expediate în saci în loc de cutii voluminoase. Acest lucru economisește bani și spațiu atunci când expediați și depozitați articole de îmbrăcăminte.

Produse alimentare – Produsele alimentare pot fi, de asemenea, ambalate sub vid. În timp ce multe alimente nu ocupă mult spațiu și nu trebuie să fie comprimate, sigilarea alimentelor sub vid și îndepărtarea excesului de oxigen din ambalajele lor pot prelungi durata de valabilitate și pot de asemenea proteja alimentele de bacteriile dăunătoare. Cu siguranta orice companie isi va reduce semnificativ costurile daca opteaza pentru ambalarea in vid. Mai mult decat atat, alimentele isi vor pastra pentru un timp destul de indelungat. Acest lucru este extrem de benefic nu doar pentru companii ci si pentru cei care calatoresc foarte mult. Dacă afacerea dvs. ar dori să reducă volumul total al bunurilor dvs., permițând o depozitare mai ușoară și economisind bani la costurile de expediere, ar trebui să luați în considerare etanșarea sub vid.

Spatiu redus

Sacii de vidat au o utilitate excelenta si atunci cand vine vorba de organizarea spatiului intr-o locuinta. Daca ai un apartament mic si foarte multe haine, atunci trebuie sa detii cativa saci de acest gen. Ii poti folosi pentru a sorta hainele in functie de sezon, astfel incat sa economisesti spatiu si sa ai un dulap mai organizat si mai aerisit. Cu siguranta vei indragi la maxim acesti saci de indata ce vei incepe sa ii folosesti. Totodata, daca pleci in diverse calatorii destul de des, din nou, sacii de vidat iti vor fi de un real folos. Vei putea sa pui mai multe articole vestimentare in bagajul tau, fara absolut nici un fel de probleme. Intra pe www.agerpres.ro pentru a descoperi cat de utili sunt sacii de vidat.