Ati simtit vreodata ca exista ceva neregulat la energia din casa dvs.? Simti ca trebuie sa schimbi complet atmosfera? Feng Shui va poate ajuta sa profitati de energia spatiului dvs. si nu numai. Feng Shui este o tehnica straveche de organizare interna a unei caminuri care nu numai ca va crea un spatiu de locuit estetic, ci va crea si armonie in Viata ta, precum si prosperitate si poate ceva noroc pe parcurs.

Multe celebritati folosesc Feng Shui ca o tehnica de auto-imbunatatire si pentru a proiecta prosperitate in viata lor; de exemplu, Oprah Winfrey, Sting , Cher , Julia Roberts , Tommy Hilfiger , Steven Spielberg , Deepak Chopra ,Victoria si David Beckham , George Clooney , Meghan Markle , Gwyneth Paltrow , multi altii… Exista principii fundamentale pe care trebuie sa le urmati pentru a va conecta cu acest stil de viata fantastic, 5 moduri diferite in care puteti profita de energia folosind feng shui: 

Feng Shui: Cum sa profitati de energia din spatiul dvs

1. Plante pentru a adauga viata spatiului

Feng Shui este foarte concentrat pe incorporarea elementelor naturale in viata de zi cu zi. Motivul pentru aceasta este ca aceasta practica se dezvolta din clasificarea lumii naturale, care este impartita in cinci elemente: lemn , foc , metal si apa .. Plantele reprezinta elementul lemn, probabil pentru ca asta obtinem de la ele, dar in acest caz, il percepem mai degraba ca un element decat ca un obiect material. Lemnul, ca element, ofera in primul rand armonie familiara, rezistenta si flexibilitate, printre multe alte beneficii. Plantele adauga viata oricarui spatiu, iar viata in Feng Shui este cunoscuta sub numele de Qi, pronuntat ca „chee”. Plantele de acasa se pot conecta si pot face Qi-ul sa curga in orice camera. Eliberand energie negativa, permitand vibratiilor bune sa intre. Asa ca transforma-ti casa intr-o jungla daca poti si stii cum sa ingrijesti corect plantele…

Feng Shui: Cum sa profitati de energia din spatiul dvs

2. Eliberati intrarile, lasati lumina naturala sa intre

Intrarile si ferestrele clare si luminoase nu doar ca va vor face casa sa vibreze in valuri de soare, ci va vor imbunatati si starea de spirit si energia pe tot parcursul zilei. Ferestrele mari (si o minge disco) vor crea si ele acelasi efect; veti fi imbibat in vitamina D. Este posibil sa fi experimentat acel Power Boost de-a lungul vietii daca ati fost vreodata intr-o camera intunecata cu ferestre mici, cel mai probabil ati experimentat un fel de apatie daca ati fost acolo pentru mult timp. destul, acum imaginati-va opusul polar. Intrarile clare inseamna, de asemenea, ca nu exista grupari, iar orice mizerie care ocupa orice spatiu, in special o intrare sau o iesire, poate afecta grav vibratiile unei camere. Ciorchinii si mizeria nu sunt mari in aceasta practica, deoarece nu permit energiei bune sa curga inainte si inapoi. Arunca o privire la imaginea de mai jos si gandeste-te ce sentimente provoaca: 

Feng Shui: Cum sa profitati de energia din spatiul dvs

3. Pozitia de comanda 

Exista multe moduri in care puteti adapta aceasta tehnica fara a simti ca aveti nevoie de un doctorat. in Design interior. O metoda de comanda la moda pe care o folosesc multi incepatori este: sa aiba intotdeauna patul intr-un unghi diagonal fata de usa si sa nu aiba NICIODATA oglinzi in fata patului. Motivul pentru pozitia patului este ca distanta dintre o usa si atare creeaza un sentiment de siguranta si mai multa protectie impotriva pericolului. Si frica bizara de oglinzi vine de la o scoala mai veche de Feng Shui. Credinta este ca acele obiecte aspira energie, mai ales in somn. Prin urmare, pozitia corecta a oglinzii ar fi in fata usii, ceea ce poate oferi confort celor care sunt mereu in alerta maxima. Aceasta tehnica este folosita la mutarea mobilierului pentru a se potrivi cu energia camerei si punctele cardinale valoroase (Nord, Est, Vest, Sud). Fiecare are un anumit element care face apel la un punct cardinal; afla-l pe al tau, Kua Number Calculator. Amintiti-va ca datele pot fi folosite atunci cand va mutati intr-un apartament nou si trebuie sa alegeti o camera sau pur si simplu cand rearanjati mobilierul. 

Feng Shui: Cum sa profitati de energia din spatiul dvs

4. Alegeti un design echilibrat 

Echilibrul este esential in viata si decor. Echilibrul unifica spatiul si creeaza un sentiment de simetrie care este placut ochiului uman si va oferi multe beneficii energetice, cum ar fi prosperitatea, claritatea mentala si creativitatea. Ying-and-Yang exista si in lumea reamenajarii interioare. Echilibrul poate fi gasit in paleta de culori, decor si aranjament a mobilierului. Scopul nu este de a umple camera cu mobilier; dimpotriva. De fapt, este recomandat sa construiti mai mult spatiu vertical si sa incercati sa obtineti dulapuri mai inalte. Rezultatul acestei tehnici este mai mult spatiu pe jos si liniste. De asemenea, trebuie realizata mentinerea zonei ordonate si curata.

Feng Shui: Cum sa profitati de energia din spatiul dvs

5. Eliminati tehnologia din camera dvs 

Acest lucru ar putea parea socant, dar Feng Shui are cateva reguli despre „unde ar trebui sa fie electronicele”, chiar daca multi experti sustin, de asemenea, daca ar trebui sa existe. Motivul principal este ca dispozitivele electronice transmit frecventa radio, care poate provoca leziuni ale creierului in timp. Scopul principal al Feng Shui in acest caz este de a crea un spatiu cat mai natural posibil, astfel incat Qi-ul sa poata curge. O modalitate semnificativa de a face acest lucru ar fi plasarea tuturor dispozitivelor electronice in afara dormitorului inainte de pat, ceea ce ar putea fi o cerere masiva pentru multi. Ei bine, toate obiceiurile bune incep de undeva si, pentru a le forma pe deplin, ar trebui sa te angajezi timp de doua saptamani. Sunteti gata sa va imbunatatiti semnificativ sanatatea? Telefonul nu poate fi singura ta distragere a atentiei inainte de a merge la culcare. Ia o carte!

Feng Shui: Cum sa profitati de energia din spatiul dvs

Indiferent daca tocmai te-ai apucat de amenajare interioara sau pur si simplu cauti o modalitate eficienta de a decora o camera pentru ca iti place sa ai mici proiecte. Aventura Feng Shui va satisface aceasta mancarime si va oferi un aspect si o atmosfera mai proaspata casei dumneavoastra. Pentru ca daca inca nu ai realizat ca modul in care iti organizezi gandurile si spatiul este conectat, aceste sfaturi iti vor dovedi asta si nu numai.