Cat de mult s-a schimbat dragostea de curte de-a lungul istoriei. De la literele parfumate cu cerneala si metafora criptata („Vreau catapulta ta dreapta, mila ta”) pana la tastarea rapida a unui „sexemoji” picant cu vinete, chipul care face cu ochiul sau limba salivara.

Daca imaginatia umanitatii este perfect hranita de imagini si metafore, nu exista nimic mai bun pentru a ridica caldura verii decat o buna sesiune de sexting cu iubitul tau sau partenerul tau. Crede-ne: nu va invechi niciodata sa promiti si sa promiti inainte… ei bine, stii.

Atentie: in sexting totul este permis, atata timp cat ai incredere in cealalta persoana. Este un pact fictiv, in care partile dau tot ce e mai bun din inventivitatea lor verbala, felul lor de a se insinua si de a se dori reciproc. Vor fi cei care vor sa numeasca paine, paine si vin, vin (si sa inceapa imediat cu sedinta de sala); vor mai fi si alti oameni carora le place jocul si indiciu al placerilor carnii sa continue pentru o vreme.

Iata cateva fraze pe care sa le exersati. Amintiti-va: utilizarea emoji-urilor functioneaza bine si in combinatie cu aceste febre lexicale. Ce mai putin decat sa-i oferi iubitei tale politicoase sau iubitului tau un esantion de picaturi ejaculatoare sugestive, piersici cu o anumita asemanare cu un fund, fete repetate cu ochiul pentru a sugera ca ceva se misca in carne si oase.

„Vrei sa-ti trimit o fotografie? Cred ca ti-ar placea”

Nu exista nicio indoiala cu privire la acest principiu de baza: imaginatia noastra poate fi incalzita pana la roseata, la fel ca si alte parti ale corpului.

Un sexting bun are intotdeauna putina asteptare si insinuare ; creeaza in capul tovarasului tau o imagine care-l face excitat_. Cu cat incepe mai tarziu petrecerea, cu atat mai bine. Aceasta fraza este grozava pentru a sparge gheata si nu conteaza daca sexterul tau, de cealalta parte a chat-ului, cere imediat o dovada grafica sau se joaca cu posibilitatile sugestiilor: „Oh, da, si ce fel de fotografie vrei sa-mi trimiti?”; „M-ai lasa sa aleg ce fotografie vreau?”; — Sa vedem daca ma poti invata…

“As vrea sa fii aici”

Pentru acei oameni care doresc sa imbine dorinta, nostalgia si un vid semantic convenabil care excita persoana de la celalalt capat al telefonului si ii lasa sa-si imagineze ce s-ar intampla, intr-adevar, daca ar fi acolo, in acel pat, in acea camera de hotel sau aia. canalizare (daca va plac anumite locuri unde sa o faceti)

„Ma gandeam la tine si mi-a scapat un geamat”

Fraza pentru cei mai directi oameni , care au pus acceleratia . Fie ca il trimitem, fie ca ni-l trimit ei, ne ofera posibilitatea de a ne juca cu descrierea : ce facem cu mainile sau cu jucariile noastre in timp ce sexterul nostru, la celalalt capat al telefonului, isi imagineaza.

Imaginatia este puternica, v-am spus deja.

  • „Ghici ce fac”;
  • Ghici cu ce port .”
  • Ghici unde este degetul meu chiar acum?
  • „Sunt pe cale sa intru la dus si cred ca o sa intru sub dus si o sa ma gandesc la tine o vreme” (Emoji de foc).

„Ai vazut ce am aici sa ma joc?”

Jucarii, lubrifianti, un Satysfier care tine deja acea mana. Cu celalalt o inviti pe cealalta persoana sa se alature partidului tau.

Nu totul incepe cu un aspect, ci cu o oala buna pentru a face lucrurile mai usoare si mai distractive. Din aceasta propozitie, puteti incepe cu videoclipurile (recomandam sa nu faceti aceasta insinuare si apoi sa trimiteti un videoclip despre cum asamblati un raft Ikea Billy).

  • „Seara trecuta mi-a placut cand m-ai facut… uh, mi-am amintit din nou acum acasa”.
  • Ce ai de gand sa-mi faci cand ne vom revedea?

“Vreau sa faci… Nu accept un nu ca raspuns.”

Erotica puterii nu a fost niciodata atat de eficienta. A da ordine si a lua conversatia calare cu un rol dominant poate fi un foc pur daca cealalta persoana este dispusa sa-si asume rolul de servitor sau slujitor al celor mai lascive instructiuni ale tale.

  • „Acum trebuie sa urmezi instructiunile mele, iar cand ai terminat…”
  • “Esti sigur ca nu ai simulat acel orgasm? As vrea sa te aud din nou, mai tare.”