Asa-numitul “numar al destinului” ne ajuta sa stim ce oportunitati ne ofera viata si cum sa folosim cat mai bine abilitatile noastre. Numarul destinului reprezinta, in acelasi timp, o indicatie si o provocare, iar influenta sa caracterizeaza intreaga existenta a persoanei.

Numerologia este studiul numerelor si modul in care ne influenteaza viata. Astfel, acest lucru s-a extins din cauza nevoii oamenilor de a cauta si de a sti mai multe despre ei insisi, precum si de a profita de talente si de a imbunatati anumite aspecte negative.

Trecutul, prezentul si viitorul: pentru toate fiintele umane este foarte interesant sa stim despre ceea ce nu stim, nu cunoastem, nu intelegem. Tarotul a fost creat pentru a fi un ajutor, arcana va actiona pentru noi si ne va arata caile destinate. Acest lucru arata ca actiunile noastre sunt legate impreuna, in timp, de actiune si de reactie.

Viitorul este ceva care ne umple cu incertitudine. Ce se va intampla atat cu noi, cat si cu cei din jurul nostru, cum va fi acea companie pe care tocmai am intreprins-o, cum ne va merge in acest nou loc in care am inceput sa traim. Ce, cum, cand, unde, cine. Toate aceste intrebari nu numai ca se aflam permanent in cap, ci poate ajunge sa ne obsedeze la limite neasteptate.

Cm calculezi numarul destinului

Pentru o persoana nascuta pe 28 noiembrie 1998, se exprima numeric astfel: 28.11.1998.

28+11+1998 = 2037 = 39.
3+9 = 12.
1+2 = 3.

3 reprezinta numarul destinului pentru aceasta data de nastere.

Tarotul si Numerologia sunt foarte corelate, deoarece semnificatiile arcanei Tarotului raspund la mesajele secrete ale numerelor. In acest fel, putem stabili semnificatiile numerelor si corespondenta lor cu tarotul. In sectiunea Numerologie veti vedea ca fiecare numar (pana la 9) are un sens, transmite o vibratie asociata calitatilor. Tarotul, ca depozit al intelepciunii occidentale prin excelenta, contine informatii numerologice. Sa vedem care sunt numerele in functie de aceasta numerologie occidentala si cum este inserata in Tarot. Ghicitul in carti va ajuta sa va descoperiti viitorul.

Interpretarea numarului destinului

1: ei obtin ceea ce isi propun si au o mare ambitie, asa ca stiu cum sa profite de oportunitatile prezentate. Ei au determinare, independenta si incredere in sine. Pe partea negativa, ei pot cadea in rutina si pot fi egoisti si chiar agresivi.

2: au o intuitie mare, de aceea se pun intotdeauna in locul celuilalt, actionand ca facatori de pace sau in lucrari spirituale. Pe partea negativa, ei pot fi oarecum apatici, cu putina incredere, au perioade de mare angoasa si sensibili la tot felul de critici.

3: au un mare optimism in ceea ce priveste aspectul lor pozitiv, capacitatea de a se alatura tuturor si o mare creativitate. Acest lucru le permite sa se dezvolte bine in profesii legate de arta, mass-media si zona comerciala. Pe partea lor negativa ei sunt de obicei foarte superficiali.

4: aspectele pozitive ale acestui numar sunt profesionisti, creativi si foarte organizati, dar partea negativa in cazul in care iese la iveala ii prezinta ca intoleranti, aroganti si apeleaza la intimidare pentru a-si atinge obiectivele.

5: acest numar arata capacitatea dvs. mare de a face mai multe lucruri deodata si de a fi centrul atentiei. Negativ, acest lucru se poate transforma intr-o atitudine nelinistita si nerabdatoare care ii poate domina.

6: ei sunt umanisti, au o atitudine de afectiune cu cei din jurul lor si de obicei sunt responsabili. Pe partea negativa, acestia pot duce aceasta responsabilitate la extrem prin comportamentul intransigent.

7: se spune ca au o mare spiritualitate si le place sa atinga perfectiunea, dar pe partea negativa, au dificultati in a se exprima si devin intoleranti si introvertiti.

8: au abilitati de conducere si sunt foarte organizati. Ei sunt responsabili si excelenti in domeniile afacerilor, dar pe partea negativa devin nerabdatori si incapatanati.

9: cei nascuti sub influenta acestui numar sunt, de obicei, asociati cu dragostea fata de toata lumea si tot ceea ce ii inconjoara, au o mare creativitate si sunt buni comunicatori. Ei pot face o figura frumoasa in domeniul artistic si media. Daca partea negativa iese la lumina, ei devin insensibili.

Descrierile de mai sus corespund principalelor numere ale destinului. Exista unele cifre care sunt exceptionale si analiza lor este diferita. Acesta este cazul numerelor de baza, 11, 22 si 33. Daca suma numerelor de la data nasterii este oricare dintre aceste numere, aveti o destinatie cu adevarat speciala in viata.