Să recunoaștem, sexul este încă un subiect tabu în România. Însă, asta nu înseamnă că persoanele ceva mai deschise la noi experiențe nu ar trebui să se bucure de viața așa cum cred de cuviință. Pentru a te bucura de un masaj erotic, în mod discret, vei avea nevoie să găsești un salon de masaj erotic unde care confidențialitatea este cea mai importantă valoare. Iată câteva criterii care să te ajute în luarea acestei decizii. 

Cum arată site-ul

Primul pas în procesul de găsire a unui salon de masaj erotic va fi să cercetezi mediul online. Vei rămâne uimit de câte astfel de servicii sunt disponibile pe internet, așadar vei avea nevoie de un sistem de diferențiere. Noi sugerăm ca primul aspect pe care-l vei lua în considerare să fie calitatea site-ului.

Dacă acesta arată bine, este ușor de navigat, face ușoară găsirea informațiilor necesare și per total demonstrează că s-a muncit la el, înseamnă ai de-a face cu un business care pune calitatea pe primul loc. Site-ul este cartea de vizită a salonului. 

Desigur, există și posibilitatea de a primi recomandări de la prieteni, dar și în acest caz te sfătuim să vizitezi site-ul salonului. Gusturile nu se discută, dar s-ar putea să nu fie identice. 

Cum decurge procesul de rezervare

În majoritatea cazurilor vei putea suna direct sau îți vei putea lasă datele de contact în cadrul unui formular online pentru a putea fi contactat în vederea realizării unei programări. Prima impresie contează foarte mult, așadar bazează-te pe interacțiunea avută cu reprezentantul salonului. Dacă ți se răspunde foarte greu, adică în mai mult de câteva zile, probabil satisfacerea nevoilor clienților nu este pe primul plan pentru această afacere.

Vezi și cum decurge discuția telefonică. Ești tratat cu respect, ți se răspunde concret la întrebări, ți se oferă variante pentru programare? Dacă răspunsul este negativ la oricare dintre întrebările de mai sus, probabil ar fi mai bine să mai cauți. 

Cât de transparente sunt informațiile

Aici lucrurile stau destul de simplu. Te sfătuim să iei în calcul trei aspecte deosebit de relevante: 

  • Listarea pe site a serviciilor și prețurilor asociate. Un salon de masaj care se respectă va oferi înainte de orice lista completă a serviciilor, dar și prețurile aferente. Un salon care te va informa cu privire la prețuri doar la fața locului, nu este unul de încredere;
  • Fotografiile fetelor sunt reale? Dacă par mult prea editate, dacă seamănă cu ce ai mai văzut pe internet, dacă au watermark-uri de pe alte site-uri sau dacă decorul nu seamănă cu cel din locațiile salonului, cel mai probabil fotografiile fetelor nu sunt reale. Mai mult ca sigur vei fi dezamăgit de selecția de maseuze când ajungi la fața locului și nu este un start bun pentru o astfel de experiență; 
  • Sunt afișate pe site și părerile altor clienți? Dacă da, va fi mult mai ușor să-ți faci o idee despre serviciile respectivului salon. 

Sunt disponibile informații despre politica de confidențialitate? 

Discreția fiind unul dintre cele mai importante aspecte asociate cu acest serviciu, ar fi  de preferat să existe câteva detalii și pe site despre politica de confidențialitate. Sau, cel puțin la telefon trebuie să ți se ofere astfel de informații. 

Într-un salon care se respectă clienții nu se vor întâlni între ei și vor interacționa exclusiv cu recepționera și maseuzele. De asemenea, datele de contact vor fi procesate doar în scopul efectuării unei programări și apoi nu vor fi stocate. 

Dacă descoperi un salon care întrunește toate aceste valori, chiar ai dat lovitura!