Numit de fanii săi sportul rege, fotbalul este cel mai apreciat de pariorii români datorită cotelor competitive afişate pentru cele mai importante campionate. Sunt foarte multe pariuri active pe un site de profil bun ca Favbet dar, cea mai mare greşeală care poate fi făcută de jucător este să aleagă ceea ce nu stăpâneşte sau cunoaşte. Din acest motiv, este destul de importantă cunoaşterea celor mai bune trucuri aplicate la fotbal care, vor transforma chiar şi un amator într-un parior de succes. Citeşte-le mai jos cele mai bune 5 trucuri alese de pariori.

Învață conceptul de bază

Fiind cel mai popular sport de pe întreg mapamondul, există o mulţime de informaţii din care poţi învăţa. Înainte de pariuri sportive https://monichis.info, încearcă să înţelegi toate lucrurile de bază despre acest sport şi apoi alege evenimentele şi formează-ţi biletul de joc. Nu face greşeala de a paria neexperimentat pentru că rişti să îţi pierzi banii fără să vrei.

Nu te lua după alți jucători

Fiecare decizie pe care o iei trebuie să fie una proprie. Dacă jucătorul x pariază la un eveniment y, asta nu înseamnă că trebuie să o faci şi tu. Din contră, fii foarte atent la meciuri, cercetează cotele şi statisticile şi nu merge pe zvonuri sau pe mâna altora pentru că rişti să pierzi. Un alt lucru destul de des întâlnit la unii pariori este că pun mize doar pe echipa lor de suflet care, desigur că nu va câştiga de fiecare dată. Cântăreşte fiecare meci de două ori.

Cercetează atent fiecare echipa

Fii foarte atent la numărul de meciuri câştigate şi pierdute de o anumită echipă. Cercetează informaţii despre jucătorii fiecărei echipe care se lupta într-un eveniment, inclusiv la numărul de goluri, la penalty, cartonaşe şi aşa mai departe. Analizează în complexitate şi fă-ţi o idee despre cum ar putea să se termine cu succes meciul pe care vei miza.

Citește cotele ca un profesionist

Este important să ştii care sunt tipurile de cote pe care le poţi alege la o casă de pariuri. Există 3 – decimale, zecimale şi americane. Cel utilizat în România este tipul de cota decimal, uşor de înţeles de fiecare parior. Dacă pariezi pe un eveniment cu o cotă de 3.20 şi miza este de 100 de RON, înseamnă că vei câştiga 100 de RON x 3.20 = 320 de RON. Asta înseamnă că profitul obţinut este de 220 de RON, o sumă destul de frumuşică de bani. În cazul în care pierzi evenimentul, ceii 100 de RON nu vor mai fi rambursați.

Alege și pariuri pe care nu ai mai mizat

Poate că este o idee foarte bună să pui pariuri noi faţă de cele care sunt deja clasice. De exemplu, pariurile pe cornere sunt la modă în această perioadă pentru că pot aduce profituri destul de bune. Un sfat ar fi să fii atent la numărul de cornere dat de o echipă pe parcursul meciurilor, adică să cercetezi cu atenţie statisticile înainte de a face o mişcare. Sau, poţi să te uiţi şi la alte tipuri de variabile, aşa cum este şi stilul de atac al echipei sau alte strategii aplicate de aceştia. De asemenea, nu încerca să pui pariuri noi dacă nu ai încă cunoştinţe. Din contră, informează-te, alege site-ul pe care pariezi, pune de abia apoi biletul şi aşteaptă rezultatele finale.