Da, fotbalul este sportul rege pentru mai toţi pasionaţii de pariuri sportive din România. Mulţi aleg să joace online, pe site-uri de renume pentru o experienţă cât mai amplă. Sunt multe pariuri, cote şi bonusuri speciale pentru acestea. Desigur, alegerea lor e complicată.

Dacă şi tu ai ales să joci pe echipele favorite de fotbal, cunoaşte mai înainte care este cea mai bună strategie pe care o poţi aborda pentru acest sport.

Este important să pui pariuri romania simple. Nu te arunca pe pariuri complicate sau pe bilete de tip sistem pentru un bun început. Acestea au nevoie de informaţii şi cercetări destul de îndelungate, aşa că, nu risca din prima cu ele. Este recomandat să te uiţi cât de cât pe statistici pentru o mai buna organizare.

Ştim – este uşor de zis şi, greu de pus în aplicare. Dar, cu puţină disciplină şi ceva  matematică, ai şanse bune de profit. Cunoştinţele pe care le vei acumula vor ajuta foarte mult.

Dacă nu ai mai auzit până acum de value bets, adică de pariuri sportive pe valoare, trebuie să ştii că acestea sunt un punct de pornire perfect la pariuri. Pot aduce un profit destul de frumuşel. Dar, secretul este să le identifici înainte şi să înveţi să calculezi valoarea lor.

Poţi lua în calcul această formulă matematică simplă = cota evenimentului selectat, înmulţit cu estimarea procentuală. Fă calculul şi apoi, împarte la 100. Dacă rezultatul final va trece de 1, înseamnă că ai un value bet.

Vom lua şi un exemplu concret pentru o înţelegere mai uşoară a modului de funcţionare. De exemplu, derby-ul El Clasico vine cu lupta dintre Barcelona (50% şanse de reuşită) şi Real Madrid (şanse de 25% de victorie). Probabilitatea de câştig este de 25% pentru acest eveniment în favoarea Barcelonei. Să spunem că o casă de pariuri va aduce cota de 2.10 pentru Barcelona iar, calculul pentru value bet va arăta aşa: 2.10 x 50 / 100 = 1.05.

Dacă vrei ca metoda să funcţioneze în favoarea ta, atunci este indicat să alegi pariuri sportive fotbal Favbet sau pariurile altui operator de încredere, în urma unor argumente trasate clar şi logic. Încearcă să nu faci alegeri pe baza emoţiilor sau pe baza unor premoniţii care te fac să crezi că doar echipa preferată va câştiga. Rişti să faci o greşeală mare.

Atenţia trebuie să fie prezentă de fiecare dată pe cotele asociate unui pariu pe fotbal. Operatorii pot avea cote mai mari sau mai mici pentru un eveniment sportiv. Este bine să alegi să pariezi în funcţie de această cerinţă pentru că, profitul poate fi mai mare în urma unui câştig.

Este indicat să îţi formezi propriul tău grup de pariori pentru a avea de fiecare dată sfaturi, ponturi şi trucuri despre evenimentele sportive favorite. Orice opinie bine argumentată merită să fie luată în seamă.

Îţi mai recomandăm să urmăreşti şi restul promoţiilor şi a ofertelor de loialitate puse pe masa de case de pariuri renumite în România. Cu oferte, poţi juca puţin mai echilibrat şi mai sigur.

Fii responsabil cu orice bilet şi pariu ales. Bucură-te pe termen îndelungat de acest hobby special şi distractiv care, poate aduce profituri destul de bune.