Daca nu stiti ce tipuri de masaje orientale sa selectati, dupa cum indica multi oameni, va intelegem … Toate sunt de dorit. Este normal. Acesta este motivul pentru care vom incerca aici sa va explicam indicatiile unor masaje, astfel incat sa puneti un pic de judecata la alegerea dvs., atentie la propriile nevoi …

Oricare dintre tipurile de masaje orientale sunt foarte relaxante in general si au, de asemenea, o alta caracteristica comuna si este ca incearca sa echilibreze toate planurile persoanei : fizic, mental si emotional. In acest aspect, puteti alege oricare dintre ele, sau incercati pana il gasiti pe cel care se potriveste cel mai bine gusturilor dvs. Dar aici vom explica in special indicatiile a catorva masaje, care sunt unele dintre cele mai solicitate.

Trei tipuri de masaje orientale relaxante

Masaj tailandez

Masajul thailandez este foarte diferit de ceea ce intelegem printr-un masaj traditional. Nu primiti masajul thailandez culcat, dar maseuza te va face sa adopti posturi diferite pe parcursul sedintei; prin urmare, este cunoscut si ca yoga pasiva . Manipularile incluse in aceasta tehnica de masaj oriental sunt diverse: presiune, rasucire, balansare. Este perfect pentru persoanele care sufera de dureri musculare sau articulare.

Beneficii:

Promoveaza tonusul muscular, reduce tensiunea.
Imbunatatirea posturii.
Flexibilitatea creste: muschii, tendoanele, ligamentele, fascia …
Echilibrati forta de viata.
Favorizeaza relaxarea fizica si psihica.
Reduce durerile de spate in general si, in special, durerile de spate scazute.

Masaj Lomi Lomi

Masajul Lomi Lomi sau masajul hawaian este, dintre toate tipurile de masaje orientale, unul dintre cele care realizeaza o stare de relaxare mai profunda prin miscari blande. Aceste manipulari sunt efectuate de maseuza cu ajutorul coatelor si a antebratelor sale, in zone din ce in ce mai mari ale corpului si uneori chiar in doua zone in acelasi timp. Cei care au primit-o descriu ca au perceput un sentiment de deconectare totala.

Indicatiile masajului Lomi Lomi sunt, mai ales, ameliorarea stresului si a anxietatii, care in cele din urma duc la depresie. Este masajul relaxant pe care terapeutii Kamiraku il recomanda pentru gestionarea corecta a stresului si pentru starile de tensiune emotionala. Lomi Lomi este capabil sa elibereze blocuri emotionale. Daca jobul tau este foarte solicitant emotional si trebuie sa te opresti din cand in cand pentru a-ti relua activitatea cu spirite reinnoite si cu o minte mai clara, acesta este masajul pe care il recomand.

Beneficii:

Intareste sistemul imunitar.
Stimuleaza circulatia sangelui si limfatica.
Imbunatateste capacitatea respiratorie facand-o mai profunda.
Relaxeaza profund.

Masaj la patru maini

Masajul de patru maini pe care il efectuam in Kamiraku se bazeaza pe tehnica masajului Thai Oil sau a masajului cu ulei thailandez, cu stimulentul ca doi terapeuti il aplica in acelasi timp. Este unul dintre tipurile de masaje orientale pe care le recomandam oamenilor depasiti de evenimente si sub mare presiune.

Pe masura ce mainile se inmultesc, relaxarea se inmulteste proportional. Unul dintre acele masaje pe care trebuie sa le incercati cel putin o data in viata si, daca doriti, aplicati-l in mod regulat. Ce zici sa te bucuri de masajul la patru maini intr-un centru de masaj alaturi de partener?

Oameni care intampina dificultati in relaxare, oameni sub stres, saturatie, nervozitate, anxietate.
Anti-stres, relaxant muscular (relaxant muscular) si efect antidepresiv.
Stare de insomnie.

Beneficii:

Imbunatateste calitatea somnului si amelioreaza insomnia prin inducerea unui somn profund si odihnitor.
Faciliteaza capacitatea de a simti conexiunea cu corpul, mintea si ceea ce ne inconjoara.

Masaj Shiatsu

Presiunea cu degetul este ceea ce face din shiatsu una dintre cele mai unice tehnici de masaj oriental.Masajul Shiatsu este o tehnica de masaj care se realizeaza prin apasarea degetelor pe punctele de acupresiune (aceleasi folosite in acupunctura) si care coincid cu cele ale meridianelor corpului conform medicinei chineze.

Eficienta sa se bazeaza pe un bun diagnostic anterior, bazat atat pe raspunsurile clientului la intrebarile adresate de terapeutul sau, cat si pe propria expertiza a maseuzei in detectarea dezechilibrelor prin palparea diferitelor zone ale corpului.

Ideal pentru: lipsa de energie, dureri de spate, dureri de cap, dureri menstruale, osteoartrita, stres cronic.