Ti-am prezentat, de-a lungul timpului, mici trucuri care te pot ajuta in drumul tau de a deveni o femeie puternica si responsabila, pentru care implinirea viselor nu ramane o utopie frumoasa.

Am incercat sa-ti aratam cum frumusetea ta fizica se afla intr-un raport de coordonare cu frumusetea ta interioara si cum lipsa grijilor iti garanteaza acel zambet autentic care trece peste orice bariera.

In plus, am sintetizat, uneori direct, alteori indirect, motivele cele mai solide pentru care un stil de viata din care fac parte ASIGURARILE de viata este unul echilibrat si sanatos.Le  reluam mai jos pe cele mai importante.

O asigurare te ajuta sa-i oferi familiei tale siguranta financiara!

Dincolo de puterea pe care o femeie le-o poate transmite celor dragi, dincolo de pregatirea lor intr-un spirit eminamente prudent si relaxant, o femeie poate alege si o asigurare care are ca scop chiar un plan de protectie atat pentru sine, cat si pentru siguranta financiara a familiei.

Acest tip de asigurare iti garanteaza sprijin financiar in caz de deces sau chiar interventii chirurgicale si spitalizare, in functie de produsul ales.

Daca ai o asigurare, poti avea si o pensionare frumoasa!

Ca sa fii sigur ca vei fi un pensionar fericit, asigura-ti confortul din timp: de exemplu, un plan financiar cu componenta de pensie te poate ajuta cu o suma de bani in plus fata de pensia pe care o vei avea deja de la stat.

Te vei bucura de mai multi bani la pensie, dar vei avea si garantia unei asigurari de viata de care vor beneficia cei dragi tie in cazul in care tu nu mai esti langa ei.

O asigurare te ajuta sa le oferi copiilor tai un viitor frumos.

Ca sa-ti fie simplu, intereseaza-te de asigurarile prin care poti strange bani, lunar, intr-un cont destinat special copilului tau. Astfel, cand va implini 18 ani sau oricand crezi ca este timpul sa-l ajuti, ii poti face cadou sumele de bani acumulate.

Cu ajutorul asigurarii va urma studiile pe care si le doreste sau isi va indeplini o parte din vise..

In plus, in cazul in care tu nu mai esti acolo pentru a pune bani deoparte pentru cei mici, asiguratorul preia plata primelor astfel incat sa poti sta linistit ca la majorat copiii tai vor primi sumele respective.

Exista o asigurare special creata pentru femei care te poate ajuta sa-ti invingi acele temeri despre care ti-e greu sa vorbesti.

Prima asigurare de viata pentru femei, UNA, are o parte de protectie care iti acorda sprijin financiar in cazul diagnosticarii unui cancer, chiar si incipient, inca de la momentul diagnosticului. De asemenea UNA acopera reconstructia mamara in urma unui cancer de san, invaliditatea si decesul.

Mai mult, produsul are si o parte de investitie care te ajuta sa acumulezi fondurile necesare pentru a-ti transforma visurile in realitate. Practic, pui deoparte cat de des vrei tu, ce suma vrei tu, avand oricand acces la banii tai.

Cu asigurarile care acopera problemele legate de sanatate, ai mai multe sanse sa ai o viata lunga si sanatoasa.

Acest gen de produse financiare acopera spitalizarile sau interventiile chirurgicale sau orice afectiuni provocate de anumite accidente sau in urma imbolnavirii. Sunt asigurari care acopera diagnosticarea cu afectiuni mai grave, cum ar fi cancerul, precum si asigurari care acopera tratamente specifice de chirurgie estetica reparatorie.

O asigurare te poate ajuta sa-ti indeplinesti visurile.

Asigurarile de viata sunt si instrumente de economisire sau investitie.

Asigurarea prin intermediul careia pui bani deoparte te va ajuta, cu siguranta, sa te simti mai puternica, mai relaxata, mai putin presata de grija zilelor ce vor urma. Vei economisi reurse financiare treptat, fara sa resimti asta ca pe o povara foarte mare, ci ca pe un efort pe care poti sa-l sustii

Iti poti face planuri de viitor, iti poti imagina vacante in locurile tale preferate, iti poti proiecta casa in care te vei simti cel mai confortabil sau le poti face copiilor promisiuni sincere pe care vei avea linistea ca le vei putea onora. Cu cat esti mai tanara atunci cand contractezi o asigurare, cu atat avantajele sunt mai mari.

In primul rand cand esti mai tanara ai de regula o stare de sanatate mai buna, asa ca poti beneficia de prime de asigurare mai avantajoase.

In plus, cu cat iti faci o asigurare mai devreme, cu atat perioada de contractare e mai mare si atunci daca ai o componenta de economisire sau investitie sumele acumulate vor fi mai mari pentru ca vor avea mai mult timp sa se stranga.