Ti-ar placea sa petreci mai mult timp cu persoanele importante din viata ta? Pregateste-te pentru perioada Craciunului citind urmatoarele 5 obiceiuri amuzante de sarbatori pentru familia ta. Ghidul nostru se concentreaza asupra activitatilor pe care poti sa le organizezi fara a cheltui prea multi bani.

1. Poza amuzanta cu familia ta

Acest obicei se bucura de o enorma popularitate in SUA. Cu siguranta ai vazut numeroase filme in care membrii unei familii se imbraca in aceasi tinuta pentru a asista la o poza amuzanta de Craciun. Daca doresti sa adopti acest obicei pregateste un accesoriu pentru fiecare membru de familie. Vei gasi caciule de Mos Craciun, coarne de reni in forma de bentite sau un fular alb-rosu la supermarket. Pe de alta parte, daca vrei sa economisesti niste banuti, poti sa faci un accesoriu homemade.

2. Ornamente personalizate

Fie ceri ajutorul copiilor din familie sau pregatesti ornamentele ca surpriza, acest obicei va face ca fiecare sarbatoare de Craciun sa devina memorabila. Ghirlandele din popcorn sau ornamentele cu data respectiva si numele persoanelor dragi sunt cele mai simple solutii pentru a implica familia in pregatirile pentru Craciun.

3. Seara de joc

Copii dar si adultii se vor bucura de aceasta traditie. Organizeaza o seara de joc in fiecare an pentru a garanta distractia intregii familii. Alege jocuri separat pentru cei mici si cei mari sau inventeaza tu jocuri la care pot participa atat parintii cat si copii.

4. Gest nobil de Craciun

Chiar daca este o sarbatoare unii dintre noi trebuie sa lucreze de Craciun. Pentru a invata copii cat de important este sa ne gandim la altii care nu au posibilitatea sa petreaca sarbatorile cu famiile lor, putem pregati o mica surpriza pentru o anumita persoana. Gandeste-te la dulciuri, prajituri, o cafea sau o mica atentie. De asemenea, familia ta poate participa la campaniile caritabile precum ‘jucarii intr-o cutie de pantofi’ pentru a surprinde copii persoanelor nevoiase cu daruri frumoase.

5. Seara de Filme

Organizeaza o seara de filme cu toata familia. Alege dintre filmele de Craciun precum seria ‘ Singur Acasa’ sau pelicula ‘Cum a furat Grinch Craciunul’ in functie de preferintele mebrilor familiei. Fie vizionarea filmelor are loc dupa cina festiva sau inainte activitatea va garanta atmosfera sarbatorilor de iarna.

Anul acesta adopta cateva dintre aceste obiceiuri de sarbatori.