Panoul Marvel Animation de la Comic-Con 2022 tocmai a aratat primele imagini din „Spider-Man: Freshman Year”. Seria animata include noi eroi, raufacatori si o completare foarte necesara la istoria vecinului prietenos al New York-ului din Marvel. Singurul dezavantaj? Va fi lansat abia in 2024.

Marvel nu a dezamagit in prima sa zi la Comic-Con 2022 si a facut un anunt de interes notabil in panelul dedicat animatiei. Mai exact, a lansat noi detalii despre Spider-Man: Freshman Year , cea mai recenta adaugare la Spider-Verse. Seria animata va povesti evenimentele care au avut loc inaintea filmului Captain America: Civil War . Dupa cum va amintiti, filmul fratilor Russo a fost prima aparitie a eroului din New York in Universul Cinematic Marvel. Singurul dezavantaj? Seria va ajunge in catalogul Disney+ abia in anul 2024 .

In ciuda acestui fapt, Spider-Man: Freshman Year a adus vesti bune pentru fanii Spider-Man. Acest tur al eroului prin primii si necunoscutii sai ani va include, pe langa o noua poveste, personaje de demult din universul personajului. Daredevil, un membru al Runaways si Norman Osborn vor face parte din poveste . De parca nu ar fi de ajuns, un alt cunoscut membru al The Runaways, Nico Minoru, il va interpreta pe cel mai bun prieten al lui Peter Parker. Alte completari in cadrul argumentului vor fi Lonnie Lincoln, Amadeus Cho si Harry Osborn. 

Potrivit unui raport de la ComicBook , prezentarea a inclus concept art pentru Daredevil. Imaginea (pe care o puteti vedea mai jos) ofera o idee clara despre cum va arata personajul in universul cinematografic Marvel. O confirmare mai mult decat necesara ca eroul a devenit parte integral din universul mentionat mai sus. De asemenea, ca probabil va avea un rol mai mult decat proeminent in tot ce tine de Spider-Verse de acum inainte. Un fapt interesant? Daredevil va fi exprimat de actorul Charlie Cox

Viitorul atarna de o panza de paianjen

Spider-Man: Freshman Year pare sa fie cel mai recent indiciu al importantei considerabile pe care Spider-Man a luat-o la Marvel. Dupa un an de proiecte nu la fel de reusite pe cat se astepta, succesul lui Spider-Man: No Way Home este rasunator. Si nu numai atat. De asemenea, este unul dintre punctele de varf ale calatoriei Marvel prin multiversul sau nou lansat. Cu toate cele trei versiuni de Spider-Man pe ecran, filmul care inchide trilogia a devenit unul dintre cele mai mari hituri de box office ale anului 2021. In acelasi timp, unul dintre cele mai apreciate filme ale fanilor Marvel din faza a patra .

Impactul a fost atat de considerabil incat pana si celebrii frati Russo l-au considerat unul dintre cei mai buni din Marvel. Acum cateva saptamani, Joe Russo i-a spus lui Den of Geek cat de impresionat a fost de filmul lui Watss. 

No Way Home a fost uimitor. A fost fantastic ”, a spus Russo. “A fost perfect. A fost unul dintre cele mai bune momente pe care le-am avut in filme de mult timp si a fost frumos sa nu fiu implicat. Ca pasionat de cinema, am putut sa stau intr-un cinematograf. Am ras si am plans cu toti ceilalti din teatru”. Si daca aceasta este opinia unuia dintre creatorii unui lungmetraj emblematic precum Endgame , nu exista nicio indoiala cu privire la importanta lui Spider-Man in viitor.