Nici un dulap nueste complet fara camasa alba. Una dintre piesele cele mai versatile pe care leputeti detine, aceasta piesa vestimentara la moda poate fi purtata intr-omultime de moduri datorita versatilitatii sale. Iata cateva modalitatiexcelente de a purta o camasa alba astfel incat sa aratati minunat.

Purtati-o cu uncostum neutru

Daca vrei otinuta clasica dar extrem de atractiva in acelasi timp, opteaza pentru uncostum neutru si o camasa alba. Cu siguranta nu vei trece neobservata, mai alesdaca porti si o pereche de tocuri.

Opteaza pentru opereche de pantaloni de ciclism scurti

Pantalonii deciclism scurti sunt foarte la moda, si pot fi purtati cu incredere impreuna cuo camasa alba maxi. Optati pentru o camasa alba supradimensionata pentru aechilibra silueta stransa.

Peste o rochie larga

Rochiile largiar trebui sa faca parte din garderoba fiecarei femei pentru vara. Purtati ocamasa alba usoara peste partea de sus si legati-va in fata pentru un aspect completnou. Nu uitati nici de accesorii, pentru ca acestea vor da un plus de valoareintregii tinute.

Asorteaz-o cu ofusta midi

Fustele midisunt foarte la moda si pot fi purtate in mai multe feluri. Printre cele maireusite combinatii se numara fusta midi cu o camasa alba, indiferent daca esteuna scurta sau una ceva mai lunga. Insa, asigura-te ca fusta nu este intr-onuanta mult prea inchisa pentru a nu crea o disproportie intre nuante.

Cu o pereche cudenim

Camasile albe sidenimul merg mana in mana. Camasa usor taiata, cu maneci scurte este stilulusor pe care il veti purta toata vara. Atat jeansii lungi cat si cei scurtmerge perfect cu camasile albe. Puteti asorta la o astfel de tinuta fie opereche de pantofi cu toc, fie o pereche de adidasi sau tenisi.

Legati camasa infata pentru a o purta ca un stil taiat

Camasa legata,stilul perfect al pantalonului de vara cu talie inalta. Indiferent daca optatipentru pantaloni de vara largi sau stramti, asortati o camasa alba pe care sa olegati in fata pentru un aspect chic si fresh totodata. Deschideti cativanasturi in fata si cu siguranta veti deborda de feminitate si eleganta. Singuraregula este ca pantalonii sa aiba o talie inalta. Insa, in afara de acestaspect, nu mai trebuie sa tineti cont de nimic altceva.

Purtati camasamaxi cu dresuri

Ei bine, camasamaxi poate fi purtata si ca o rochie. Primavara este anotimpul perfect pentru oastfel de tinuta. Tot ce trebuie sa faceti este sa purtati o camasa albaimpreuna cu o jacheta de piele sau de jeans, impreuna cu adidasi sau o perechede ghete army. Nu uitati sa accesorizati cu multe bratari si un ceas, pentru unaspect extrem de atractiv. Daca aceasta camasa este realizata dintr-un materialfoarte subtire, atunci poate fi purtata chiar si vara. Cu siguranta vei aratasi te vei simti extraordinar de bine, si mai presus de toate, extrem deconfortabil.