Dragostea crescanda a oamenilor pentru un sport zi de zi arata cat de mult le-a influentat in mod pozitiv viata. Asa cum sportul este o parte integranta a vietii oamenilor, exista si anumite nevoi sportive. Pentru aceasta oamenii se grabesc in nevoile de sport sau imbracaminte sau accesorii. Si pentru a satisface aceste nevoi ale oamenilor, unele cele mai bogate marci de sport sunt cele mai bune din toate timpurile.  

Nu e de mirare ca aceste marci sportive au facut minuni ca nimeni altii. Ei conduc cu siguranta piata cu stilurile si designurile lor inovatoare. Nu este intotdeauna vorba despre stiluri si design, calitatea conteaza si ea, iar aceste marci va ofera lucruri de cea mai buna calitate. Ideile si colectiile lor creative sunt ceea ce oamenii saliveaza.  

Cele mai bogate marci sportive din lume 

Asadar, fara alte prelungiri, sa aruncam o privire asupra acestor marci grozave din toate timpurile care stiu sa stapaneasca inimile.  

1. Nike  

Nike este una dintre cele mai importante marci de imbracaminte sport si se afla pe primul loc pe lista. A inceput ca o companie americana de echipamente sportive, dar dupa o lunga lupta, acum are vanzari anuale in valoare de 40 de miliarde de dolari, ceea ce ma uimeste. Trebuie sa fie si una dintre preferatele mele. Cantitatea de lucruri Nike pe care o am este o nebunie.

Nike este un brand de sport de mare succes si produce echipamente pentru aproape fiecare sport. Fie ca este vorba de golf, fotbal, tenis sau altceva, ei pur si simplu o gasesc atunci cand vine vorba de a inventa idei si stiluri unice. Ei vin intotdeauna cu solutia perfecta pentru nevoile fiecarui sport. Sunt bogati atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al fanilor. Are o capitalizare de piata de peste 66 de miliarde de dolari.  

2. Adidas 

Adidas este una dintre cele mai bogate si mai mari marci de sport din lume. Succesul cu care s-a confruntat Adidas dupa 2014 este incredibil. L-as numi anul Adidas. Acum are vanzari anuale in valoare de peste 19,5 miliarde de dolari.  

Multi oameni cred ca este o companie americana, dar in realitate, este o companie germana care face Germania mandra de ani de zile. A fost sponsorul oficial al Cupei Mondiale FIFA in ultimii treizeci de ani. Si acesta este ceva care face Adidas si mai recunoscut si cel mai bogat dintre toate.  

3.reebok

Reebok este un producator american de incaltaminte si imbracaminte de fitness, care de ani de zile face parte din mai multe grupuri de marci autentice. Multi s-ar putea sa nu stie, dar este o subsidiara a renumitei companii Adidas.  

Reebok a inceput in 1958 si a crescut foarte mult de atunci. A muncit atat de mult incat isi are numele in Hall of Fame. Este cel mai bine cunoscut pentru producerea celor mai variate articole de imbracaminte si pantofi sport dintre toate. La fel ca Adidas, are si un milion de fani urmariti.  

4. Puma 

Se spune ca Puma este al treilea producator de imbracaminte sport din lume si, de asemenea, cel mai bogat brand. Este in principal o companie germana de incaltaminte, dar produce si alte accesorii sportive precum genti de calatorie, haine, nuante etc.  

Puma a fost infiintata in urma cu 74 de ani si se spune ca are cel mai mare numar de angajati din lume, de peste 11.000. Cu siguranta merita sa fie pe lista celor mai bogate marci.  

5. Fila 

In sfarsit, o am pe Fila pe lista. Este o companie italiana de imbracaminte sport din Coreea de Sud si una dintre cele mai vechi pentru ca a fost fondata in urma cu 111 ani. A devenit o companie coreeana completa in anul 2007 si de atunci opereaza in Coreea de Sud.  

Cel mai bun lucru la Fila este ca produce nu numai imbracaminte sport pentru adulti, ci si pentru copii. Nimeni nu ar putea concura vreodata cu Fila in ideile sale creative si produsele de cea mai buna calitate pe care le produce. Este cel mai bun dintre toate pana acum.