Unii dintre voi s-ar putea sa se uite la titlul acestui articol si sa presupuna ca cristalele sunt doar roci si sa va continue viata. Altii s-ar putea opri si se vor intreba ce pot face cristalele pentru tine. Multi vindecatori alternativi cred in puterea cristalelor. Ei cred ca energia vibrationala produsa de cristale are un impact semnificativ asupra energiei care este produsa de oameni.

Cand un cristal este atins, energia cristalului are un impact asupra propriei noastre energii in timp ce redirectioneaza energia care exista in noi. Acelasi concept este considerat de multi vindecatori, cum ar fi acupunctorii sau lucratorii energetici. Cristalele sunt adesea asociate cu chakrele care ajuta oamenii sa-si elibereze energia. Cel mai adesea, cristalele sunt folosite pentru a proteja si vindeca indivizi. Nu stiu despre tine, dar nu cunosc o singura persoana care sa nu poata folosi o forma de vindecare, asa ca nu-l bate inainte de a incerca. Iata cateva dintre cele mai interesante cristale si efectele lor asupra celor din jur. Daca te simti atras de unul, ar putea fi timpul sa-l verifici in persoana.

Selenit

Selenita este un cristal puternic si un loc grozav pentru a incepe calatoria ta de cristal. Este format din minerale de sulfat de calciu si poarta numele lunii. Selenita este considerata a intineri feminitatea divina. Indeparteaza energiile negative sau energiile ponderate. Se stie ca ii ajuta pe cei cu anxietate si depresie sau pe cei care au suferit traume imense. Acest cristal este unic deoarece se poate reincarca singur, spre deosebire de alte cristale. In esenta, aceasta piatra se autocurata. Plasarea acestui cristal in jurul spatiului tau comun este o modalitate excelenta de a experimenta influenta energiei sale. Purtarea selenitului este o alta modalitate excelenta de a gasi beneficii de la cristal. Oricum, acesta este un plus excelent pentru un nou iubitor de cristale sau unul cu o colectie extinsa preexistenta.

Cuart Golden Healer

Un cristal mai puternic decat selenitul, cuartul de aur vindecator face exact ceea ce sugereaza numele; se vindeca. Acest cristal este frumos din punct de vedere vizual in timp ce ofera persoanei care il detine o experienta puternica de vindecare. Alcatuit din quartzi hematoizi, cuartul auriu vindecator aliniaza corpul si mintea in timp ce conecteaza individul la o putere mai mare si o eliberare de obiceiuri nesanatoase. Cei din jurul energiei frecvent, cum ar fi terapeutii, ar trebui sa caute acest cristal pentru protectie. Daca sunteti sensibil la alte energii, aceasta este o alegere excelenta.

Calcit tricolor

Calcitul tricolor este multi calciti care se formeaza impreuna. Specificarea caracteristicilor metafizice ale calcitului variaza, deoarece fiecare forma de calcit este unica. Unele dintre cele mai comune calcite gasite in calcitul tricolor sunt calcitul verde, care creste succesul si manifestarea, calcitul portocaliu care ajuta la echilibrarea emotiilor si, in sfarsit, calcitul alb, care este asociat cu vindecarea. Cand acesti calciti obisnuiti sunt legati in mod natural intre ele, se creeaza o piatra puternica unica in functie de fiecare model de crestere.

Turmalina neagra

Acest cristal este un cristal negru frumos si o piatra incredibil de protectoare. De foarte multe ori, cristalele cu negru in ele tind sa fie foarte protectoare pentru propria lor energie, precum si pentru energia celor din jur. Ii incurajeaza pe utilizatori sa actioneze spre deosebire de gandire, facandu-l o piatra excelenta pentru cei care nu actioneaza asupra lucrurilor de care au nevoie in viata lor. De exemplu, acesta este cristalul de pastrat in buzunar daca va temeti de succes. O alta pereche excelenta este un induvial care poarta o cantitate semnificativa de anxietate. Energiile vibrationale ale acestui cristal, daca sunt purtate zilnic, vor ajuta utilizatorul sa elibereze unele dintre acele ganduri anxioase.

Carneol

Carnelianul este un cristal vibrant rosu/portocaliu asociat cu radacina, plexul solar si chakrele sacrale. Aceste chakre sunt asociate cu impamantarea, ceea ce reflecta increderea si indrazneala adesea vazute la purtator. Carnelianul, ca multe altele, ajuta la vindecare, dar in loc sa scape de energia negativa in sine, activeaza propriile abilitati de vindecare ale corpului. Acest cristal este un plus puternic pentru orice colectie de cristale.

Identificarea Energiilor

Exista atat de multe cristale care pot aduce energii puternice si pozitive in viata unei persoane. Un cristal nu te va ajuta decat daca stii cum sa-l folosesti, nu? In primul rand, gaseste calitatile de care te bucuri la cristalele tale preferate. Te calmeaza sau te umplu de energie? Te simti in siguranta atunci cand ii ai in prezenta ta sau te motiveaza sa iesi din zona ta de confort? Identificati sentimentele de care va bucurati si lucrati mai des pentru a le crea in viata voastra. De exemplu, puneti o mica colectie de cristale preferate peste parti ale corpului in timp ce meditati. Acest lucru poate curata chakrele de energia negativa, in acelasi timp, te face sa te simti foarte calm sau intinerit. Poate ca nu iti place sa stai nemiscat in timp ce meditezi, si un castron cantator de cristal va va ajuta sa va curatati energia in timp ce va ocupati mintea cu o simpla rotatie a mainii, creand sunete de curatare. Incercati multe forme diferite de meditatie sau activitati cu cristale pentru a va lumina mintea si pentru a va curata corpul de energia negativa. Chiar si a avea cristale in prezenta ta poate aduce efecte secundare pozitive.

Intretinerea cristalelor 

Curatarea cristalelor este, de asemenea, un pas important pentru a deveni un expert in cristale. Exista multe modalitati de a face acest lucru, dar unele dintre cele mai eficiente este punerea cristalelor care au avut o multime de utilizare in lumina lunii. Lasand cristalele sa se scalde in lumina lunii, va reimprospata energia cristalelor si le va curata de orice energii negative pe care le-a colectat. Apa curgatoare este, de asemenea, o modalitate eficienta de a curata cristalele. In timp ce apa dintr-o chiuveta este buna, gasirea unui rau sau a unui rau limpede este mai puternica. In cele din urma, salvie este o forma extrem de eficienta de curatare a cristalelor si a spatiului pe care acestea il ocupa. Inteleptii pot fi parfumati sau legati cu cristale, ajutand acest proces. Gasiti o metoda de curatare a cristalelor care va place si curatati-va cristalele dupa aproximativ 5 utilizari. Cei care sunt mai sensibili la energie ar trebui sa-si curete cristalele dupa fiecare utilizare.