Cati bani poate castiga un model de videochat in Romania? Cu siguranta ti-ai pus intrebarea aceasta cel putin o data mai ales daca te gandesti la posibilitatea angajarii ca model de videochat la un studio de videochat din Romania. Sumele castigate sunt, in general, mari sau foarte mari dar depind foarte mult de o serie de factori pe care ii vom descrie in cele ce urmeaza.

Entuziasmul oricaruia dintre noi este distrus de un salariu mic sau de conditii de munca ce lasa de dorit. Acestea sunt doar doua dintre motivele pentru care tinerele isi pierd total interesul pentru locul de munca actual si se indreapta spre un job de model de videochat, mult, mult mai bine platit.

Desi videochatul este vazut ca o activitate simpla, usoara, care genereaza sume foarte mari de bani, trebuie sa recunoastem ca este un job complex care necesita o persoana cu un psihic puternic, care poate vedea si partea reala a jobului, respectiv necesitatea implicarii serioase in activitatea de model de videochat. Este adevarat ca munca de model de videochat este asociata cu luxul de a-ti permite orice, oricand, inclusiv case, masini, proprietati diverse si vacante extravagante, dar toate vin prin multa munca si perseverenta.

Pe noi, Studio DeLuxe, ne caracterizeaza corectitudinea, transparenta in privinta castigurilor modelelor si seriozitatea, confirmate de multitudinea de modele care lucreaza la noi de foarte multi ani si, exact din acest motiv, dorim sa iti explicam cum stau cu adevarat lucrurile daca vrei sa te angajezi la un studio de videochat.

Mass-media, prin materialele publicate, ti-a creat o imagine poleita in aur despre videochat. Ceea ce nu iti spun jurnalistii este ca fara implicare 100% in job, fara seriozitate, respectarea unui program de lucru de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, si fara o continua dorinta de a persevera, nu se pot castiga sumele uriase vehiculate.

Un model de videochat de succes trebuie sa cunoasca bine psihologia barbatului, sa stie cum sa abordeze un subiect de conversatie, sa stie cum sa il tachineze si cum sa ii mentina viu interesul fata de ea. Carisma data de personalitatea acesteia, combinata cu o buna cunoastere a limbii engleze, dar si un training continuu realizat la studio, conduc in final la o cariera de succes si la sume foarte mari de bani incasate lunar.

Haide sa intram putin in zona cifrelor legate de incasarile unui model care, cu siguranta, te intereseaza foarte mult.

1. Cati bani poate castiga un model de videochat incepator ?

Este adevarat ca un model incepator, pana va deprinde toate cunostintele necesare pentru a ajunge in top, va castiga mai putin decat un model cu experienta, dar, chiar si in conditiile acestea, un model incepator poate castiga sume incepand de la 1000$ pana la 1500$-2000$, in functie de numarul de ore lucrate, de aspectul sau fizic, de personalitate si de multi alti factori. Evident, odata cu trecerea timpului si cu dobandirea experientei, sumele vor creste rapid putand sa ajunga chiar si la 30.000$ lunar.

Vei invata pe parcurs notiuni care te vor ajuta sa inveti arta fidelizarii clientilor dar si modalitati de promovare a propriei imagini, ambele fiind elemente definitorii pentru salariul incasat la final de perioada.

2. Cat castiga un model de videochat cu experienta ?

Asa cum spuneam si mai sus, gradul de implicare si experienta acumulata te vor ajuta enorm. Este important sa te dedici activitatii tale si sa iei lucrurile foarte in serios deoarece multi se insala crezand ca banii din videochat se castiga foarte usor. Trebuie sa tintesti tot timpul catre performanta.

Nu iti imagina ca toate modelele de videochat de top au un corp perfect, dupa sintagma 90-60-90. Cel mai mult conteaza sa fii mereu zambitoare, sa fii senzuala si jucausa totodata, sa fii un bun ascultator si sa pui mereu in practica cele invatate de la trainerii nostri.

Un model cu experienta castiga lunar mii de dolari, sumele variind de la o zi la alta, de la o saptamana la alta si mai ales in functie de numarul de ore in care aceasta a fost online in luna respectiva. Iti putem spune ca avem modele de top angajate care au trecut de pragul de 30.000$. Altele, chiar daca nu au ajuns la suma aceasta, tot au atins sume de 10.000$ lunar, sume, de altfel, de neimaginat in cazul oricarui alt tip de job, nu-i asa?

Daca doresti sa te angajezi ca model de videochat si sa lucrezi absolut legal la studio de videochat DeLuxe, te invitam sa ne contactezi telefonic la numarul 0759 451 365 sau prin email pe [email protected]. Te asteptam cu drag si deosebit interes sa te cunoastem!