Pariurile sportive prind tot mai mult avant in Romania in ultima vreme, asa ca exista deja un numar destul de mare de operatori care ofera servicii de pariere sportiva. Insa, cele mai bune case de pariuri online, sunt desigur acelea care sunt licentiate si au lumina verde din partea Oficiului National al Jocurilor de Noroc din Romania. Pe langa acestea, exista si multe case pariuri care nu au aceasta licenta, insa le putem gasi pe site-ul organizatiei mentionate mai sus.

Cele mai bune case de pariuri online

Noi am pregatit pentru tine o selectie unde se pot gasi cele mai bune case de pariuri online din Romania. Evident ca toate acestea sunt licentiate, iar au fost alese pe lista noastra pentru diferite plusuri pe care le au, cum ar fi: cote mari, bonusuri, optimizare site/aplicatie, modalitati de depunere si retragere si multe altele. Haideti sa vedem despre ce case de pariuri este vorba:

1. Betano

Una dintre cele mai bune case de pariuri online de pe piata din Romania la momentul actual, poate putem spune ca este chiar liderul de piata. Nenumarate beneficii pot fi gasite folosind casa de pariuri online Betano.

Bonusul pe care il primesti pentru bun venit primit pentru pariuri sportive este 100% din prima depunere cu limita de maxim 500RON si 100% pana la 1000 Ron la cazino online. Daca esti aici casa pariezi pe sport – aceasta oferta iti apartine si te poti bucura maxim de ea la Betano. 

Plusuri

·Cote mari – poate cele mai mari

·Verificarea contului este usor de facut si destul de simpla

·Selectie larga de evenimente sportive

·Oferte pentru cash-out printre cele mai bune

·Foarte multe modalitati de depunere si retragere

·Multe bonusuri si concursuri care se acorda in orice perioada

Minusuri

·Campionate cu reguli complicate

2. FavBet

Una dintre cele mai bune case de pariuri, Favbet nu dezamageste cand vine vorba de pariere sportiva. Fiind o casa de pariuri online licentiata, vine la pachet cu cote destul de mari la evenimentele importante, ofera multe transmisiuni live si are o interfata prietenoasa.

In momentul de fata bonusul de bun venit este de 100 RON ca si pariu fara risc si fara conditii de rulaj la pariuri sportive.

Plusuri

·Ofera cote mari la evenimentele importante

·Contine o selectie larga de evenimente

·Are transmisiuni live

·Proces de inregistrare si verificare simplu

Minusuri

·Suportul poate sa nu fie foarte eficient

3. Unibet

Unibet probabil ca este, din punct de vedere al complexitatii cea mai completa platforma dintre toate casele de pariuri sportive online din Romania. Multitudinea de evenimente, cele mai bune optiuni de pariere live incluzand numeroase transmisiuni, fac Unibet sa fie una dintre casele de pariuri online cele mai populare in randul romanilor.

Acum poti gasi la Unibet un bonus de bun venit de 100% pana la 500 RON la prima depunere facuta sau un pariu fara risc de maxim 300 RON, oferta fiind destul de buna. 

Plusuri

·Diversitate de evenimente

·Platforma extrem de completa

·Cote mari

Minusuri

·Destul de multi oameni spun ca exista probleme cu suportul si asistenta

·Cash-out relativ mic

In functie de ce poti alege o casa de pariuri?

Acest aspect depinde in totalitate de tine. Cele mai importante criterii sunt, in primul rand casa de pariuri online sa fie licentiata apoi poti urmari daca are o platforma online destul de bine optimizata incat sa ruleze fara probleme, daca aceasta are disponibilitate pe mobil, chiar si aplicatie. Alt lucru la care ar trebui sa fii atent este valoarea cotelor, unele case de pariuri ofera cote mai bune la unele evenimente. Apoi ar mai fi de adaugat bonusurile care sunt acordata pe platforma si care este valoarea acestora.

Asadar, pentru a alege o casa de pariuri trebuie sa iei in considerare urmatoarele aspecte, pe scurt:

·Casa de pariuri online sa fie licentiata

·Optimizarea platformei

·Disponibilitate pe mobil/aplicatie

·Modalitatile de depunere si retragere

·Daca ofera transmisiuni live si pariuri live

·Valoarea cotelor

·Bonusurile oferite de catre casa de pariuri online

·Parerile altor jucatori

Pariaza responsabil

Acum ca stii care sunt cele mai importante lucruri la o casa de pariuri online, cel mai important lucru este sa pariezi responsabil si niciodata sa nu joci maim ult decat iti permiti sa pierzi. Echipa noastra iti ureaza spor la pariat!